Печат
Категория: Създадена на Сряда, 02 Март 2016 Написана от BurgasArt

Човекът, който се разболя от множествена склероза след поставянето на ваксина, съветва настоящите и бъдещи майки да четат преди да е станало късно и да не вярват сляпо на меркантилните душици

От 1998 съм с множествена склероза след ваксина и сега си връщам с лихвите, като дишам във врата на педиатрите и всички защитници на ваксини, казва създателят на сайта vaksini.eu Иван Иванов, в който публикува преведени от него статии, книги и филми, свързани с опасностите, които крият ваксините. 

Иван се разболява, когато му поставят ваксина в училище. Официално диагнозата МС му е поставена през 2003 г. Той твърди, че всички ваксини са опасни, тъй като съдържат живак, алуминий, формалдехид и други отрови. Няма количество живак, което след това да може се изчисти. Тялото го натрупва по мастната тъкан на мозъка и в целия организъм. 

Интервю на Димитър Мишев с активиста против ваксините за в. "Компас"

 -Педиатрите определят ваксините за символ на прогресивната медицина. Според тях, те са оставили много заболявания в миналото. Вие обаче определяте това като заблуда и сте сред най-големите им критици, след като от 1998 г. сте с множествена склероза. Как развихте това заболяване? Какво чувствахте? Какви бяха симптомите? 

-Пълна измама е, че ваксините са причина за изчезването на която и да е болест! Като пример ще посоча амишите, които не се ваксинират, а при тях липсва аутизъм. В Америка официално е оповестено, че едно на 42 момчета са с такова разстройство на развитието, а в България неофициално - 1 на 20. Данните може да видите в страницата на Centers for Disease Control and Prevention – http://www.cdc.gov/ncbddd/autism/data.html

Какво чувствах и какви са симптомите знаят много добре всички лекари! Имах раздвоено виждане, изтръпвания по цялото тяло, загуба на обоняние и други НЕприятни неща. Май лекарите само това знаят, както и да предписват кортизон, който уврежда цялото тяло, както и суперскъпия интерферон, който касата плаща...  все още. 

-Каква бе ваксината, след която се разболяхте? 

-Вероятно е била противохепатитна, но не е сигурно.

Непосредствено след ваксината започна слабост в краката, виене на свят, раздвоено виждане, изтръпвания по цялото тяло и загуба на обоняние.

-Кой печели от вашето нещастие?

-Кой ли печели? Меркантилните и дребни душици лекарите и фармацевтичната индустрия. За тяхно съжаление сайтът ми vaksini.eu ще го има още дълго време и ще се разраства.

-Подобно на вас, родителите ми след инжекция в ранна детска възраст, са се разболели от полиомиелит. Баща ми беше сигурен, че е бил заразен с ваксина, но той е роден през 1939 г., а въвеждането на масова имунизация започва през 1959 г. Възможно ли е ваксината, която вероятно не е била срещу полиомиелит, да е сринала имунната му система и затова да се е разболял?

-Ваксини има от началото на 19-и век. Баща ти е бил много умен човек, тъй като в днешно време полио има само от заразяване с ваксина. Нещо от сорта на ваксиноиндуциран полиомиелит.

-Имате ли чувството, че след като само 80 народни представители подкрепиха вота на недоверие срещу правителството заради хаоса в здравеопазването, политическият елит сякаш се опитва да замете скандала с ваксините, съдържащи живак?

-Само внесените ваксини от Турция ли са с живак? А тетадиф, която се дава на 12, 17 и на всеки 10 години до края на живота!? Хексацим, която се дава на бебета, също е и против тетанус, а както казва д-р Шери Тенпени (б.а. известна американска активистка против ваксините) - "няма ваксина против тетанус на пазара без живак!"

-Ампули от петвалентната ваксина „Пентаксим”, която бе внесена от Турция, бяха открити в склад на Здравното министерство. Москов твърди, че тя е безопасна и не е забранена за употреба в Европа. Бившият директор на болницата „Св. Иван Рилски” Дечо Дечев обаче е категоричен, че хиляди български деца са поставени под риск. В Наредба №15 пише, че не може да се използва в България ваксина, съдържаща над 2 микрограма тиомерсал. В протокола за анализ, който д-р Москов предоставил на Агенцията за лекарствата, било записано, че съдържанието на тиомерсал е 8,7. Как бихте коментирал това?

-Не съм аз човекът, който трябва да даде отговор на този въпрос. Всичко съдържащо над 0.00000 живак за мен е над "нормата". Норма за живак в тялото на човек няма!

-Според Дечо Дечев, големите европейски производители ограничили съдържанието на тази съставка във ваксините до 0. Възможно ли е това? 

-Лекар ми е казвал, че текущите технологии за производство на ваксини изключват възможността да са без така наречените следи от живак. Д-р Гари Голдман обяснява, че когато се казва „следи” (от живак), това се равнява на 2000 части на милиард – вижте таблицата за разяснение относно 0.5 части на милиард, 1, 20 и 200 части на милиард в http://vaksini.eu/Sledi_ot_zhivak.html.

-Малката ми дъщеря се разболя от т. нар. коклюш, след като уж бе имунизирана срещу това заболяване, а от изнесените факти в сайта ви vaksini.eu, съм ужасен. Във всички ваксини има т. нар. следи от живак, а до годинка и половина в организма на бебето се вкарат и около 4750 микрограма алуминий. Защо тези, които са положили Хипократова клетва, не казват на родителите какви са рисковете за децата им?

-Това пак е по темата за парите, които в днешно време не достигат на всички. Не желая да коментирам какво означава "клетва" за лекарите - темата е ужасна!

-Според лекарите, аутизмът е генетично заболяване. Биохимикът Катрин Райд пък счита, че някои от нарушенията на развитието на нервната система, като аутизма, може да бъдат свързани с употребата на натриев глутамат. Вие обаче твърдите, че ваксините са причина за появата на това заболяване. Може ли да се аргументирате?

-Как да коментираме факта, че често аутизъм се появява веднага след ваксината МПР (морбили, паротит, рубеола)? MSG – E621 (б.а. Мононатриевият глутамат) безспорно е мозъчен убиец, но според мен не е достатъчен за появата на аутизъм.

-А за менингита? Ваксините ли го предизвикват?

-Менингит е мозъчно възпаление. Какво предизвиква възпаление на мозъка, освен грубо вмешателство в биохимията му?

-Какво бихте посъветвали настоящите и бъдещите майки?

-Да четат преди да е станало късно и да не вярват сляпо на меркантилните душици!

Коментари