Печат
Категория: Създадена на Петък, 01 Ноември 2013 Написана от BurgasArt

Интервю на Георги Ифандиев с Марийка Тодорова за предаването «Диагноза» по Евроком

-Не съм родила деца за лабораторни мишки за невролептични шведи. Това написахте в писмото си до мен. Майка сте на три деца. Била сте омъжена за швед. Той се е опитал да ви убие... Истина ли е това?

-Да.

-България е в демографска криза. Родили сте три хубави деца и Швеция иска да ви ги отнеме. Държавата ни какво прави, за да задържи тези деца тук?

-Нищо. В Социалната служба в Монтана корупцията е невероятна. 

 

-А как живеехте в Швеция?

-Като във филм на ужасите. Най-тежко беше след като се преместихме от Малмьо в емигрантското гето на Уддевалла. Бяхме репресирани по план на местната социална служба, учители тероризираха децата ми. 

-В какво се изразяваше този терор?

-Опитват се да внушат на децата, че имат ментални отклонения. Правят го под влияние на социалната служба. 

-Какво се случва в резултат на това?

-Сега върви по Russian TV филм за рускинята Наталия Петровна, която загуби две близначки в Швеция. Изпратила ги на училище и в час по Музика те изчезнали завинаги.

-Какво се случва с тези деца?

-Според мен те са в някое затънтено кътче на шведска болница. Там има тайни отделения, които са пълно табу дори за разследващите журналисти. Вероятно децата са осиновени насилствено и с тях вършат невролептични експерименти. 

Когато родих първото си дете в Малмьо, нямах никакви проблеми. Но когато то стана на 6 месеца, започнаха да ме канят да участва в разни лекарски експерименти в името на шведската наука. 

-Знаем от нашето комунистическо минало, което въобще не е минало, че здрави хора могат да бъдат унищожени в психиатрията. За един виц, вместо в затвора, будните българи отиваха в психиатрично отделение. Значи го има същото и там?

-Още по-страшно е, защото не за един виц, а заради заплаха, че ще помоля журналист да разследва случая с трите ми деца, на които лекарите отказаха помощ. Там с един лекарски подпис могат да ви вкарат в затворено отделение...

-Тоест в психиатрично отделение?

-То не е съвсем такова. Прилича повече на социално заведение, което има функцията да чисти неудобните на режима.  Оттам не може и пиле да прехвръкне. Има код на вратата, полицаи те водят с белезници. Без съд ме заключиха. Там имаше само един луд. Всички останали бяха такива, от които семействата им искаха да се отърват.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...