Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 20 Март 2014 Написана от BurgasArt

Психологът, който определя олигарсите като нещастници, имащи змии в джобовете си, призова бургазлии да подкрепят неговата песен „Великолепна“ в сайта на „БГ радио“

Интервю на Михаил Димитров с психолога за в. "Компас"

Еленко Ангелов, или Лени, е известен български съвременен психолог и лектор за личностно развитие и треньор по ораторско майсторство и поведение на сцена. Автор е на трилогията "Най-голямата Истина", "Рецепти за лично щастие и мотивация" и поредицата "1- на безплатна обиколка около Слънцето". Познат е най-вече като водещ на редовните си телевизионни рубрики и многобройните си медийни изяви. От 13 години прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и невролингвистично програмиране (НЛП), доказали ефикасността си.

-След 24-годишно лутане българите загубиха държавата си, а на българските банкноти стоят ужасни символи – колове пробождат лъвa, парламента, колелото на живота. Копие е забито дори в сърцето на Алеко Константинов на 100-те лева. В „Добро утро, България“ по ТВ7 казахте, че негативната символика действа като вуду магия, но кой има интерес от смъртта на Щастливеца? Кой се гаври с България и желае страданието на нашия народ?

-Тази символика в българските банкноти е открита спонтанно още преди години от много намирачи на истината и споделена в Интернет. В сутрешния блок, който пръв повдигна в национален ефир въпроса, бях гост по продължение на темата. Казах с кавички „вуду магия“ или без, нека всеки сам да избере. В профила и групите си във Фейсбук преди месеци публикувах обградена в червено тази смущаваща символика. Очите долавят тези ужасни символи и подсъзнанието всяка секунда попива всичко, но несъзнателно за съзнанието ни, което възприема този негативизъм като собствен... С един символ можеш да кажеш страшно много, да се дадат команди, да предизвикаш емоции и мисли, които възприемаш за свои собствени... Веднъж разбрали тези фокуси и начина, по който се крият/поставят, няма да им се хващаме... В редица предавания, които водих едно време при Гала („Крадци на енергия“, „Скрити послания“...) и в първите си книги разкрих много от тези механизми, има ги нa официалния ми сайт www.thespiritofoknele.org

-Коловете в банкнотите действат като вуду магия, но защо олигарсите, които можем да наречем „властелинът на парите“, се приемат от хората като щастливци? 

-Първо, категорично тази символика е поставена умишлено и е буквално заговор срещу българите. Както и да действа тя, нямат основание хората да се подсмихват и да казват „кво от тва“.

Работата ми като психолог и консултант на големи родни и световни фирми включва това да научавам много неща с подробностите и да знам необходимото за тези така наречени „олигарси“. Те са пълни нещастници, имат змии и гущери в джобовете и не смеят да бръкнат за истинска благотворителност и спонсориране на проекти за култура и подобряване живота на българите. Болни животни са в златни клетки и само ако осъзнаят това, което в момента за пореден път ги призовавам, ще започне да им спада „незнайно“ защо постоянно поддържаната висока температура, ще си върнат апетита, вкуса и обонянието и някои ще вдигат вече самостоятелно самолета... Етиката не ми позволява да си отворя конкретно устата за повечето известни лица или по-скоро задници. Хубаво е да има богати хора, но не като нашите прасета и свине, които живеят в палати от по 40 милиона нагоре и тяхното благоденствие се крепи изцяло върху мизерията на 80% българи. И точно тази нищета е социално инженирана, но, моля ви, това съвсем не изключва завистта и мързела, че и глупостта на много хора в България.

-Символите на смъртта по банкнотите не са скрити, а са повече от явни, за разлика от сатанинската символика по българските паспорти. Монахът Мартиниан разкрива в книгата “Печатът на антихриста”, че в документите ни за самоличност, които са направени по израелска технология, присъства цифрата 666, змей, шестолъчна звезда. Това означавало, че дяволът бил победил Бог и се е превърнал в алфа и омега. На кого е нужно и на личните ни карти да има такива символи и трябва ли гражданинът да се откаже от личната си карта, ако иска да се спаси от „печата на звяра“?

-Имах възможността лично да се запозная с него, запознат съм и с книгата му, повечето от „откритията му“ за мен са спорни и не точно така, голяма част е въпрос на лична интерпретация, докато това с банкнотите е вече очеизвадно.

-А чиповете, срещу които се обявиха и българските свещеници, не са ли още по-опасни? Ако хората се чипират като послушни добичета, на политиците с дългите уши няма да им се налага да използват „бръмбари“, за да знаят какво става под чаршафите на съперниците им, но пък народът ще стане още по-зависим от „овчарите“ си. Ще допусне ли българинът да се случи това, което става в САЩ, където изтормозените от страх американци се редят на опашки, за да ги чипират като говеда?

-Най-голяма полза от чипирането на хора има невидимият елит - истинските собственици на огромните корпорации и банки с убийствените си лихви. Те държат на каишка цели правителства точно като овчарски кучета. Готови са чипове, които ни се рекламират под формата на научнопопулярни филми по водещи канали. Чипове, които ще диагностицират и сигнализират за здравословното ни състояние. Огромни усилия вече се хвърлят, за да ни убедят колко ще бъде удобно да преминем изцяло на електронни пари, за които ще имаме достъп за разплащане само чрез чипа в тялото ни, но това е огромен капан - по всяко едно време властимащите могат да те изключат от системата под всякакъв претекст, който намерят за удобен.

-Известно е, че животните, на които се имплантират чипове, по-често се разболяват от рак. Какви други рискове крият за хората тези импланти? Може ли чрез тях да се внушават мисли и хората съвсем да се превърнат в зомбита?

-Че това от години се показва като безспорен факт в научнопопулярните предавания във водещи телевизии в областта.

-Очакваш ли наистина компании като ЕВН, които се гаврят с България, като я изписват с малки букви, да се извинят и да си оправят логото?

-Те са безочливи до безбожност, защото очите им са на задника. Видовден вече е всеки ден! Все повече хора разбират триковете и лъжите им, но винаги ще има присмехулници и псевдоинтелектуалци, които като мангали само ще чернят, за да няма нито огън, нито светлина, нито топлина. Важно е и хората да не бъдат толкова наивни и веднага да вярват на поредното разкритие, на теория или факт, на родната или световна конспирация, без да са проверили и помислили доколкото могат.

-Още през 2009 г. руският астролог Павел Глоба предрече, че през 2014-а Украйна ще се раздели на три части, като източните провинции няма да се подчиняват на Киев и ще се присъединят към Русия, а Крим ще се превърне в украинската Чечня. Този сценарий е на път да се осъществи, но според Глоба светът е изправен пред страшни икономически и геополитически сътресения до края на 2020 г. Трудностите той свързва с опозицията на Сатурн с Уран, но процесите, които може да потопят световната икономика, не са ли по-обвързани с т.нар. елит, отколкото с далечните планети? Очаква ли ни нов финансов Армагедон през 2014-а?

-Не желая да коментирам всякакви там звездобройци! За мен свободната воля и личното намерение за по-красива обща реалност е на първо и единствено място. Ние сме деца на Създателя, ние сме творци и колкото по-бързо го приемем и управляваме с волята си, ще спрем да се правим на жертви и да чакаме нов спасител да разпънат за греховете ни.

-В публицистичното ток шоу “На ръба” по Канал 3 наскоро заявихте, че „българското общество е в запек заради приличащи на хора екскременти“ и споделихте, че дори гласуването да стане задължително, няма да гласувате, защото нямаме право на избор. Кукловодът държи марионетката в ляво и в дясно, че и в средата. В същото време, предлагате, който няма средно, да няма право нито да гласува, нито да ни псува. Ясно е, че партиите имат нужда от тъпи и продажни хора, чийто глас да купят за 20 лева, но ако ние, българите, не гласуваме, няма ли така да улесним олигархията? 

-Казах го ясно, и то в рима – „който няма средно, няма да гласува и да ми псува“! Поне не на парламентарни избори, за местни - ок... Това е! РеферендУМ трябва за това!

-Българинът е в робство. Волен Сидеров обича да говори за колонизаторите, които изнасят българското злато, а народът преди една година поиска ЕРП-тата да се национализират, за да не плащаме огромни сметки за ток и да даваме последните си пари за данъци, осигуровки и такси. Хората разбират, че страданието им е свързано с чудовищната приватизация, но предпочитат да наричат луди тези, които се опитват да ги събудят с разкритията си за тайната конспирация. Защо? 

-Под статии за Волен все по-често българи коментират, че доста мои предавания е изгледали в рубриките ми в „На кафе“ преди 4 години, за „Планът Ран-Ът“, престъпните приватизации и бандитската ни лихварска банкерска сган...  Хората имат нещо, което Фройд преди много време теоретизира в трудовете си - „защитен механизъм“ тип: „ау, ама това е много страшно, ако е истина, ау, аз имам бизнес, семейство и не желая това да е истина, а и не е потвърдено официално и следователно не съществува“... 

-Ремиксът на вашата песен „Великолепна", която се изпълнява от вокала на „Акустика“ и „Атлас“ Благовест Зерлиев и Наталия Върбанова, е сред претендентите за Годишните музикални награди на „БГ радио 2014“. Как се роди песента? 

-Музиката е моя любов, създава се в будните ми сънища! Наталия и Веско са великолепни в ремикса на диджей Роско и ще бъда щастлив читателите да подкрепят песента ми в сайта на „БГ радио“ с отметки http://gmn.bgradio.bg, благодаря!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...