ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
teatr-slavyanka 25 марта 2018г. Матвеева Наталья – директор театра СЛАВЯНКА и член Российского союза писателей, Соотечественник года 2017  Болгария....
Вести

Вили и Краси Гюлмезови: Щом гледаме в една посока, значи има любов помежду ни

Тя беше много харесвана от мъжката част на попа и рока в нашия бранш, аз не съм бил чак толкова харесван, шегува се бургазлията

Щом работим заедно и гледаме в една посока, което не е шега работа и то в тази професия, значи има някаква любов помежду ни. Това казаха в „Тази събота“ по бТВ Вили и Краси Гюлмезови.
Техният дует е един от най-обичаните и благодарение на тях на Велика събота започваме деня с песен и с усмивка на уста, каза репортерът Поли Гергушева.

Прочети още...

Бардът-пътешественик Атанас Стоянов: Древни светилища има край Тунджа

Целта ни е да разкрием красотите, тайните и интересните места в Странджа – Сакар, каза той

50 соларни кръга са изрязани в скалите край Срем. Древното тракийско светилище се намира на левия бряг на Тунджа, малко след селото. Това разкри бардът Атанас Стоянов по време на пресконференция на Сдружение „Солени ветрове“, на която бе представен проектът “Развитие на общи дестинации за културен туризъм в района на Странджа (Йълдъз)/Сакар на базата на археологически и исторически обекти”.

Прочети още...

Млад писател се нуждае от 7800 евро за лечение

Необходими са вливания с иновативен препарат, а сумата е непосилна за семейството му

Снимка: bTV
Родителите на Иво Христов се борят за живота му.
Младия писател води дълга битка с рака.

Прочети още...

Коментари

Вести от региона