Вести

„Нежната тайна“ на Мери от „Мери бойс бенд“ се родила заради влюбен приятел

Певицата сподели, че след концерта в родния й град Бургас, ще влезе с групата си в студио, за да запишат новия си албум

„Нежната тайна“ на Мери от „Мери бойс бенд“ се родила заради влюбен приятел. В „Денят започва“ по БНТ поетесата-музикант говори за нежния пожар на любовта, който те изгаря до създаване на стихове и за новата си песен, която написала по молба на момче, влюбено до полуда в приятелката си. Парчето е поредният самостоятелен проект на изпълнителката. Официалната телевизионна премиера на песента бе тази сутрин, съобщава Флагман.
„Нежната тайна“ е на едно влюбено момче, което ми сподели за своята обич към едно прекрасно момиче и ме помоли да напиша песен по този повод. 

Дълго време пазехме тайната от приятелката му. Няколко месеца работех върху песента и накрая тя бе разкрита – изпях им песента и „Нежната тайна“ вече има своето красиво послание към света“, заяви Мария Мутафчиева. Трудно се пише по чужда история, призна тя.
„Много отговорно беше да напиша тази песен, защото не познавах момичето. Слушах десетки нейни любими песни. Тя е много по-малка от мен и не знаех как да подходя, какви думи да използвам. Водещи бяха стиховете, които бяха писали помежду си. Мислих около месец преди да напиша текста и през февруари бях готова. Изпратих му го и той много го хареса. Така се появи идеята за „Нежната тайна“. Момчето и момичето, на които е посветена песента, много харесаха клипа“, добавя певицата.
„Трудно е да пишеш за приятел, защото трябва да предложиш най-доброто, а човек е много раним, когато става въпрос за любов. Работя и за свой самостоятелен албум, и за CD на групата. Предстои ни голям концерт в Бургас на 1 август от 20:30 часа в Летния театър.
Ще представим нови песни. Веднага след концерта ще влезем в студио, за да записваме новия си албум. Аз съм зает човек. Това ме кара да се чувствам щастлива и жива“, сподели чаровната бургазлийка.
Тя подари на водещия на „Денят започва“ Даниел Михайлов тениска с надпис “20 години „Мери Бойс Бенд“. Ти си човекът, който ме подкрепя безрезервно винаги и затова се надявам да я носиш с радост, каза още Мария Мутафчиева.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

BurgasArt
d2-v-burgas-za-8-mart-shte-imat-kontzert-v-alive-bar  Групата тръгва на турне, на 8 март меломаните ще гледат D2 в...
BurgasArt
fenomenat-deyan-kolev-balgariya-shte-se-opravi-prez-2023-godina-i-dori-shte-upravlyavame-sveta Българският народ е подложен на геноцид, но България ще се оправи през...
BurgasArt
kompozitorat-stefan-dimitrov-lyubovta-osmislya-zhivota Благодарен съм на Бог, че ми е дал талант, споделя композиторът Стефан...

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
vesennii-marafon-tvorcheskogo-tandema-milena-toteva-i-natalii-matveevoi Наталья Матвеева Да, да! Завтра только первое февраля, а мы уже обсуждаем весенние выступления в Ловече и Несебре. А может и у вас в городе? На...