„Нежната тайна“ на Мери от „Мери бойс бенд“ се родила заради влюбен приятел

Печат
Категория: Лица Създадена на Понеделник, 18 Юли 2016 Написана от BurgasArt

Певицата сподели, че след концерта в родния й град Бургас, ще влезе с групата си в студио, за да запишат новия си албум

„Нежната тайна“ на Мери от „Мери бойс бенд“ се родила заради влюбен приятел. В „Денят започва“ по БНТ поетесата-музикант говори за нежния пожар на любовта, който те изгаря до създаване на стихове и за новата си песен, която написала по молба на момче, влюбено до полуда в приятелката си. Парчето е поредният самостоятелен проект на изпълнителката. Официалната телевизионна премиера на песента бе тази сутрин, съобщава Флагман.
„Нежната тайна“ е на едно влюбено момче, което ми сподели за своята обич към едно прекрасно момиче и ме помоли да напиша песен по този повод. 

Дълго време пазехме тайната от приятелката му. Няколко месеца работех върху песента и накрая тя бе разкрита – изпях им песента и „Нежната тайна“ вече има своето красиво послание към света“, заяви Мария Мутафчиева. Трудно се пише по чужда история, призна тя.
„Много отговорно беше да напиша тази песен, защото не познавах момичето. Слушах десетки нейни любими песни. Тя е много по-малка от мен и не знаех как да подходя, какви думи да използвам. Водещи бяха стиховете, които бяха писали помежду си. Мислих около месец преди да напиша текста и през февруари бях готова. Изпратих му го и той много го хареса. Така се появи идеята за „Нежната тайна“. Момчето и момичето, на които е посветена песента, много харесаха клипа“, добавя певицата.
„Трудно е да пишеш за приятел, защото трябва да предложиш най-доброто, а човек е много раним, когато става въпрос за любов. Работя и за свой самостоятелен албум, и за CD на групата. Предстои ни голям концерт в Бургас на 1 август от 20:30 часа в Летния театър.
Ще представим нови песни. Веднага след концерта ще влезем в студио, за да записваме новия си албум. Аз съм зает човек. Това ме кара да се чувствам щастлива и жива“, сподели чаровната бургазлийка.
Тя подари на водещия на „Денят започва“ Даниел Михайлов тениска с надпис “20 години „Мери Бойс Бенд“. Ти си човекът, който ме подкрепя безрезервно винаги и затова се надявам да я носиш с радост, каза още Мария Мутафчиева.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rodilsya-russkii-klub-soyuz-33 Название русский клуб Союз 33 связано с полетом первого болгарского космонавта Георгия Иванова, родившегося в Ловече, на космическом корабле Союз...