Вести

Иван Апостолов: Имаме личности, креативни и можещи! Нека срещнем с тях България!

„Срещи с българската гордост“ има една чиста и единствена цел – да предостави на челядта училищна и бъдеще родно възможността за запознаване и близък контакт с наши достойни сънародници, чиито постижения и сбъднати мечти са факт. Това сподели идеологът и инициатор на проекта Иван Апостолов.

Във време, когато едни бездушни предатели се кланят като пред божества на разни джендъри в Брюксел и Вашингтон и стриктно изпълняват доктрината им за потъпкване на стойностното, за опростачването на нацията, един български учител намери начин да се противопостави на системата, да спре „месомелачката“ и изтичането на мозъци.

 Неговата идея е да покаже, че освен рекламираните от медиите на Пеевски мутри и простакеси от т.нар. елит, в милата ни родина има и достойни творци. Какъв по-хубав пример за сбъдване на мечти може да даде учителят по изобразително изкуство Иван Апостолов на своите възпитаници от това да ги срещне с някои от най-добрите поети, музиканти, художници и артисти!?

„Имаме личности креативни и можещи! Нека срещнем с тях една истинска и силна България!“, споделя инициаторът на проекта „Срещи с българската гордост“. 

Приятелите му го наричат „sir John”, а Ангел Хаджипопгеоригиев сподели пред репортер на в. „Компас“, че с него са от една кръвна, пардон, духовна група. Учителят Апостолов е голям патриот, ерудиран е и има много добро чувство за хумор, добавя писателят.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

BurgasArt
d2-v-burgas-za-8-mart-shte-imat-kontzert-v-alive-bar  Групата тръгва на турне, на 8 март меломаните ще гледат D2 в...
BurgasArt
fenomenat-deyan-kolev-balgariya-shte-se-opravi-prez-2023-godina-i-dori-shte-upravlyavame-sveta Българският народ е подложен на геноцид, но България ще се оправи през...
BurgasArt
kompozitorat-stefan-dimitrov-lyubovta-osmislya-zhivota Благодарен съм на Бог, че ми е дал талант, споделя композиторът Стефан...

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
vesennii-marafon-tvorcheskogo-tandema-milena-toteva-i-natalii-matveevoi Наталья Матвеева Да, да! Завтра только первое февраля, а мы уже обсуждаем весенние выступления в Ловече и Несебре. А может и у вас в городе? На...