Печат
Категория: Създадена на Сряда, 27 Юни 2018 Написана от BurgasArt

Най-голямото ми вълнение през тази година бе балът на дъщеря ми, но някакви хайвани се опитаха да го развалят, сподели певицата

Любовта не е това, което е. Каквото съм изпитвала, е било истинско. Любовта обаче е останала някъде там в миналото и вече не е на моя път. Това каза в „Запей, България“ певицата Тони Димитрова.

Преди началото на интервюто Ива и Мон Дьо споделиха, че изпълнителката на „Ах, морето“, „Балкански синдром“ и десетки други хитове им е любимата певица и много я обичат, съобщава Флагман.БГ.
Тони пък им върна жеста, като каза, че чувствата са взаимни, а после сподели, че сутринта в 4 часа се е върнала от Сандански. В колата на Ива и Мон Дьо обаче се усмихваше, пееше и не показваше с нищо, че е изморена от пътуването.
„Много пътувам и работя. Най-голямото ми вълнение през тази година бе балът на дъщеря ми. Беше готино. Събрахме се с приятели и много близки хора. Детето ми беше наистина щастливо. В 4 часа обаче тя ми се оплака и ми каза „Мамо, не искам повече да ме снимат заради теб“. Отровили са й бала някакви хайвани, които са останали анонимни, т.е. без лица и без имена“, каза певицата.
„Казах й, че това са хора без лица. Има си хора, които си мразят по принцип“, добавя тя.
Дъщеря ти тепърва ще трябва да се учи да плува в това море на омраза, каза пък Мон Дьо.
Трябва да е много добра плувкиня, коментира Тони.
Тя сподели, че не се е обаждала на никого да й снимат дъщерята. Намериха ни на площада, но оттам са чакали със словесните брадви разни никаквици, оплака се певицата.
„Изригнах тези дни срещу една персона, която си позволи да омаскари и да омаже с червила и изкуствени блясъци поезията на Вапцаров, която е свята за всеки българин. Много ме е яд, когато някой каже „какво ще промениш“. Ами дайте да си мълчим и така да си я караме! Нищо така не става. Ако не можем да се борим с думи, да съборим тази пошлост с пренебрежение, но в никакъв случай с мълчание!“, заяви Тони Димитрова.
Тя сподели, че я обижда безразличието, бездушието, беззъбието, безхарактерността. Ако някой много ме излъже, това ме срутва, добави певицата.
Тя се върна в 1997 г., за да разкаже за срещата си с Калата.
„Бях в Летния театър. С „Горещ пясък“ правехме една -две песни. Тогава за първи път говорех с великия Георги Калоянчев. Той държеше един хляб и аз трябваше да пея с „Горещ пясък“, а много се притеснявах. Той дойде и ме пита какво ми е. Споделих, че много се притеснявам, а той каза „Ами разбира се, притеснявай се, защото ако спреш да се притесняваш, край с теб!“. Тази среща ще остане незабравима за мен, споделя Тони.
Вярвайте, че доброто на този свят е повече от лошото, пожела тя на своите почитатели!
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...