Рафи отслабнал с 12 кг, Азис му давал съвети как да пее

Печат
Категория: Лица Създадена на Четвъртък, 13 Май 2021 Написана от BurgasArt
Когато бургазлията трябвало да имитира кралят на чалгата в „Като две капки вода“, Васко му казал да е като странджански певец
 
Победителят от „Х Фактор" и от първия сезон на „Като две капки вода“ Рафи Бохосян е отслабнал с 12 килограма. Певецът сподели в предаването на Гала „На кафе“, че драстичната промяна във външния му вид не се дължала на гладуване, а на спортуване. 
 
„На рождения ти ден през 2020 бях 70, а сега съм 58 килограма. От 10 години не съм бил толкова“, сподели бургазлията. 
 
„Ти си нисък и тогава трябва да си бил квадратен“, възкликна Гала. Бях, потвърди той.
 
Рафи разкри, че заради пандемията е станал шишко. „Не можехме да се срещнем с публиката и цяла година бях в сериозна летаргия, при която започваш да униваш и тялото ти се отпуска. Същевременно и ти се отваря хапката“, добави той.
 
„Започнах тренировки с повече тичане и най-вече с каране на колело. Приятелката ми направи 7-дневно гладуване, а аз само един ден и казах, че това не е моето нещо, но намерих адекватния си начин на хранене. Ям постоянно, но по малко“, похвали се певецът. 
 
 
Азис не може да се мери с мен в кухнята, добави той
 
Рафи сподели, че кара постоянно водещият на „Забраненото шоу на Рачков“ да пее. Той се дърпал в началото и се оправдавал, че не може. Певецът обаче бил категоричен, че ще се научи. 
 
„Когато станах музикален продуцент на шоуто, ми повериха задачата да събера бенд и да се грижа изцяло за музиката. Обърнах се към хора, с които работя от дълги години“, добави той.
 
„До момента, в който Азис не ми даде няколко ценни съвета, бях сигурен, че с образа му в „Като две капки вода“ ще се проваля. Първият беше, че трябва да съм като странджански певец, което никога не бях свързвал с него. Той ползва извивките на странджанското пеене. Така успях да се справя“, каза още певецът от Бургас. 
 

Коментари