Коко Тайсъна проговори за Бойко Борисов и за юмруците в затвора, Слави го възпял (ВИДЕО)

Печат
Категория: Лица Създадена на Понеделник, 09 Август 2021 Написана от BurgasArt
Тайсън Кючек бил за мен, но Слави не го обявил, защото мацките ми се лепят, разкри боксьорът Коко Тайсъна в „Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ
„Тайсън Кючек“, с която Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд станаха богати, е писана за Коко Тайсъна. В интервю за YouTube канала „Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ“ прочутият боксьор сподели, че Дългия е отишъл при него и му е признал това.
 
Каза ми „Коке, направих голям бум с теб, измислих Тайсън кючек“, разказва мъжът с железните юмруци. Слави не го обяви това публично, защото мацките и без това ми се лепяха, добави шампионът. 
 
Той потвърди, че е бил част от бригадата на съоснователя на ВИС Васил Илиев. Разказа и как е попаднал в затвора в Аризона и там е уреждал боеве в тоалетната на пандиза.
 
„Отварях колите и крадях касетофони. Бяхме глупаци. Те парите си оставаха в колите, а аз крадях само касетофоните. Васил Илиев ми викна от един мерцедес на „Витошка“. Каза ми да спра да се занимавам с простотии. Поиска да му направя бригада и през 1991 г. я създадох“, разказва Коко Тайсъна. 
 
Според него, Васил Илиев бил като Робин Худ. Създадената от тях бригада се занимавала с крадци, които с фирми фантоми ограбвали народа. 
 
Държавата унищожавала мафиотите. Професионални убийци ги ликвидирали. 
 
„Бате Васко (б.а. Васил Илиев) умря и аз останах при брат му Жоро (Жоро Илиев). Не отидох при Маргините“, споделя боксьорът. 
 
„Мениджърът на Кубрат Пулев ме заведе в Америка, за да ме направи световен шампион, но не се получиха нещата. Той ме заряза и аз се чудех как да оцелея. Бях охрана. Правих какво ли не, за да не се върна в България. Едни канадци ми предложиха фалшив паспорт, за да получа по-лесно американски документи. Смених само една буква в името си и станах Константин Семердинов. Всичко правех, защото исках да стана световен шампион“, разказва Тайсъна. 
 
„Дойдоха да ме търсят в залата в Аризона. Един журналист, който е агент на ФБР, искаше интервю. Бил съм 7 месеца разработван. Искал да пише за мен като за най-добрия български боксьор в Америка“, добавя той.
 
„На срещата ме бяха заобградили със седем полицейски коли. Питах ги „да не съм от Ал-Кайда? Какви сте такива смешници?“. Предложиха ми да ме направят техен шпионин. Много съм тъп – отказах. Ако бях приел, щях да си остана в Америка“, споделя боксьорът. 
 
„Тези, които бяха конфликтни и искаха да се бият, ги спирах. Питах ги защо трябва да ни създават проблеми – да ни пребият всички и да ни разхвърлят по звената, като мога да им уредя да се бият, но в кенефа. Имаше брутални нокаути. Нямаше боксови ръкавици, но им навивах по една кърпа на ръцете и отгоре слагах чорап“, добавя той.
 
Според него демокрацията е анархия. Имаме една държава, пълна с крадци и мошеници, казва мъжът, възпят от Слави. 
 
На тези избори не е гласувал, споделя той, а на въпроса кого би подкрепил, ако това бе задължително, отговори, че само за бате Бойко би пуснал бюлетина. 
 
„Той е бил безцеремонен към мен и аз ще му се кланям до края на живота си. Помогна ми много. Благодарение на него имам семейство, дом, жена, деца“, споделя бокс легендата. 
 
Как си представяте в един момент този човек да иска да ти откъсне главата на ринга, а да се увлича по учението на Петър Дънов и Бялото братство, пита Станислав Цанов. 
 
Учителят се опитва да ти каже, че всичко е вселенски закон и ако го спазваш, ще живееш здрав и силен, отговаря мъжът, който от крадец на касетофони от колите, се превръща в шампион по бокс. 
 

Коментари