Печат
Категория: Създадена на Петък, 01 Април 2016 Написана от BurgasArt

Електроинженерът, който откри череп на извънземно в Асеновград и снима НЛО на мостика в Бургас, контактува с представители на Космическата галактическа конфедерация

Бях поканен от извънземни на техния космически кораб-майка, който е поне три пъти по-голям от Земята и там видях същества, различни по вид и раси. Те ме извикаха, за да ми покажат състоянието на Земята и там разбрах какво ще е бъдещето ни, ако не спрем да унищожаваме нашата планета. Това каза пред репортер на в. "Компас" уфологът Ценко Симеонов.

Той описа представителите на Космическата галактическа конфедерация, с които контактува, като много по-духовно извисени и напреднали в своето интелектуално и техническо развитие от нас. Те са от светлата страна и следят за правилното развитие на цивилизации като нашата. Опитват се да ни опазят от нас самите, както и планетата, добавя изследователят на паранормалното.

„На огромния кораб-майка видях същества, които са почти като нас. Много са красиви. Други пък 

приличат на татко Барба и барбароните, излъчващи енергия, която те кара да се смееш, 

каза наскоро Симеонов в интервю за Флагман.БГ.

Пред наш репортер той разказа за срещите си с тях. Информацията си разменят телепатично като мисъл-форма. Контактите с тях започнали през 1990 г. Подготвяли го дълго време за срещата, която променила живота му. Още когато бил на 4 години, той сънувал, че пътува в някакви спирали във времето. Сънувал цветни сънища, които след няколко дни се сбъдвали. След това започнал да се отделя от тялото и да пътува, да вижда преражданията си. В годината, когато бе свален с преврат Тодор Живков, започнали телепатичните разговори на Ценко с извънземните, автоматично писане, получавал информация за тях в рисунки. Излизал и извън тялото.

Първата му среща била с три същества, които дошли с летателен апарат с диаметър около 25 метра. Месец по-късно отново го посетили и го поканили на кораба-майка с идеята да проведат там разговор. Всичко бе напълно доброволно, уверява Ценко Симеонов. Извънземните се отнасяли с голямо уважение към него. На огромната космическа база си говорили за бъдещето на Земята. Показали му през нещо, което приличало на огромен прозорец с размер 20х30 метра, какво е истинското състояние на нашата планета. 

„За съжаление то е много лошо. Казаха ми, че хората не искат да разберат, че трябва да пазят Земята и затова ще се принудят да ни окажат въздействие“, добавя изследователят.

Неотдавна проф. Стамен Стаменов разкри в „Дневници на уфолога“ по телевизия СКАТ, че проф. Джордж Адамски също е бил на кораба-майка и в своите книги го описва като много по-голяма планета от нашата с пълноводни реки, гъсти гори и величествени планини. Изключително е красиво там, добавя Симеонов.

Там са съхранени всички видове, живели на планетата ни. 

Те работят с друг вид пространство

Когато се качих на 25-метровата летяща чиния, разбрах, че пространствените характеристики на корабите им са различни отвътре. Сякаш е много по-широко, обяснява уфологът.

Съществата на кораба-майка (б.а. плеядинците) са изключително позитивни и светли, добавя той. Те му показали какво ще последва, ако земляните не променят начина си на живот. 

Неотдавна в „Дневници на уфолога“ той разказа, че 

 преди десетина години се събудил през нощта от много силна синя светлина, която идвала от небето

 „Това се случи в 2-3 часа през нощта. Излязох навън, тъй като си помислих, че има пожар. Над трите къщи, които се намират около моя дом, имаше повече от 25-метров летателен апарат, който висеше над тях. Не издаваше никакъв звук. Светлините бяха различни по цвят и се движеха. Видях светлинен лъч, по който слязоха три същества. Те водеха със себе си едно дете. Съществата бяха малко по-ниски от мен. Имаха големи очи. Слаби са, но не са от грейовете.  Бяха с приятна външност. Детето бе 10-12-годишно. В главата ми прозвуча приятелски глас, който ми каза „Здравей, Ценко“. Почувствах как моят глас отиде при тях по-бавно, отколкото моите мисли, т.е. започнахме да говорим телепатично“, разказва Ценко Симеонов.

 Очите на детето били с много големи черни зеници

 Те казаха „Това е най-доброто, което успяхме да постигнем между нашето ДНК и човешкото“, т.е. шестата раса, която ще населява Земята, е в ход, обяснява експертът по контакти с извънземни цивилизации.

Той наблюдавал кацане на НЛО и в Банкя, и край Асеновград.

„Когато бях дете, в сънищата ми се появяваха спирали, през които пътувах докато спях. 

Сънищата ми се случваха. Получавах телепатична информация. Виждах събития и същества, но нямаше с кого да споделя тези неща“, споделя Симеонов. 

„Много хора са преживели отвличания с извънземни, но не ги помнят или съзнанието им не приема това, отхвърля го. Тези спомени могат да бъдат разкрити под хипноза или в сънища, в импулсивно рисуване. За съжаление информационната завеса е налагана дълги години не само за отвличанията. Първият подобен случай е описан през 1961 г. в САЩ“, добавя експертът.

Преди десетина години в Бургас уфологът показа череп на извънземно, който е намерил до параклис край Асеновград. 

В книгата "Извънземни в Родопите", на която той е съавтор, разказва за тази находка. След откриването на черепа, на същото място камъните се овъглили и направо се стопили. А затова трябват поне 1500 градуса температура, която може да се появи само в устието на вулкан, категорични са експертите. По същото време Ценко Симеонов наблюдавал с просто око летящи чинии, които заснел за доказателство. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...