Змейовите къщи в Странджа са времеви портали, телепортацията не е фантастика

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Петък, 14 Април 2017 Написана от BurgasArt

С помощта на долмените прадедите ни са владеели порталите на измеренията, успявали са дори да се телепортират, разкри проф. Стаменов
Снимка: Уикипедия

Мистичните долмени в Странджа, които предците ни са наричали змееви къщи, не са гробници, а времеви портали, съобщава в. "Компас". Древните мегалитни комплекси, които са свързани с легендите за крилати великани, отвличали красиви девойки, не са просто купчина от грамадни камъни, а съоръжения, в които текат процеси, непознати за съвременните учени.

 В тях енергийното поле е толкова силно, че нито зверове, нито змии, нито дори насекоми смеят да припарят. Някои медиуми ги наричат врати към отвъдното, а според други, през тях преминават времеви линии. Оказва се, че телепортацията не е научна фантастика. Звучи невероятно, но съвременни изследователи на долмени твърдят, че са медитирали в тях и са успели да се телепортират в други светове. Възможно ли е наистина да се пренесеш в другия край на Вселената или това е постижимо само във въображението на писателите фантасти?
Може да се окаже, че древните цивилизации са владеели порталите на измеренията и са успявали дори да се телепортират. Това каза в предаването си по СКАТ „Дневниците на уфолога“ проф. Стамен Стаменов.
Според него, цивилизациите в Космоса са много повече от 30 милиона. Над 2 трилиона звезди има само в нашата галактика, а те от своя страна са с планетарни системи, в които също кипи живот.
„Учени изказаха хипотезата, че долмените служат за връзка с другите измерения. Чрез тях древните са можели да се телепортират. Руски изследователи твърдят, че са се пренасяли светкавично в другите измерения. Виждали са изумителни картини“, разказва уфологът.
Според него, долменът на Мишкова нива (намира се на около 3 – 3.5 км югозападно от Малко Търново) служи като тунел между Европа и Африка. Той минавал под Средиземно море и по него древните хора са се придвижвали, но не за часове, а за секунди. Това звучи невероятно, но в интервюта за „Компас“ известни медиуми от Бургас са разказвали за тайните на българския Стоунхендж. Всеки един от седемте камъни на античния храм до Мишкова нива е с тегло до 10 тона, а между тях струи колосална мощ и текат странни явления. Местните жители са забелязали, че никое животно не смее да влезе в двата концентрирани кръга на мистичната постройка. Над нея прелитат често НЛО, а древните жреци са я използвали като астрокомпютър за контакти с космическите пришълци. Пирамидите в Гиза са така проектирани, че върхът им сочи винаги Странджа, разкри преди няколко години ясновидката Маргарита Стоева. За първи път в свещената планина й са показани и седемте чакри на Земята, където е съсредоточена най-силната енергия. Пет от тях са разположени на един паралел - Хавайски острови, Тибет, Египет, Бермудският триъгълник и Мексико, а останалите - нос Хорн и езерото Байкал, са на един меридиан. Пресичайки се, линиите образуват множество триъгълници помежду си. Хаваите се намират точно по средата между Огнената земя и най-дълбокото езеро в света, следвайки естествения наклон на Земята. А енергиен вихър свързва Гиза със свещената ни планина, пояснява ясновидката.
Според нея, царицата на Египет, която съвременниците ни смятат за най-красивата жена в света, се е заселила на юг от Бургас след смъртта на фараона Ехнатон. Затова и в Египет не е открита гробницата й.
Десетметров мегалитен градеж пък е открит през 2003 година край село Белеврен (община Средец) от археолози. Той е напълно запазен, недокоснат от иманяри. От него са извадени петнадесет човешки скелета, съобщава poseti.guide-bulgaria.com. Своеобразният мавзолей е изграден от идеално пасващи един към друг скални късове.
В България са намерени множество подобни находки, но тази е първата, която се оказва съхранена в автентичния си вид през вековете - градежът и предметите, намерени в погребалната камера, са от времето преди Троянската война. Именно те са помогнали на археолозите да датират с точност находките си - XIII век преди Христа.

* Долмените са строени от атлантите

Те пък са имали връзка с извънземните, добавя проф. Стаменов.
„Атлантида е континент, дал тон на развитието на древната цивилизация. Тя е успяла да прехвърли знанията и опита си върху човечеството от петата раса. Атлантите са от четвъртата“, уточнява уфологът.
Мегалитните паметници в Странджа са слабо проучени. Много от тях са описани от екипа на проф. Александър Фол.
Местните хора разказват, че ако в т. нар. змееви къщи се остави месо, то не червясва и не мирише, а направо се мумифицира.
Най-големият долмен на територията на България - светилището Бегликташ е край Приморско. То представлява естествен скален ансамбъл от каменни блокове с различни размери и форма.

* Долмените са отличен резонатор,

твърдят руски учени. Каменната им плоча вибрира и така фокусира звука, че изпраща информацията в Космоса по същия начин като пирамидите. Хората, които са наблюдавали внимателно долмените, твърдят, че са виждали дори светлинни лъчи, които се излъчват оттам към Космоса, заяви в „Дневниците на уфолога“ проф. Стаменов.
„Някои твърдят, че пирамидите и долмените или са построени от атлантите, или от извънземните. Аз смятам, че атлантите и извънземните са представлявали колаборация в онези времена и всичко онова, което са успявали да правят на планетата, показва недвусмислено високи познания в областта на технологиите и енергоинформационните структури. Цялата Вселена представлява уникална енергоинформационна система. Ние й служим като помощни същества. Тя се развива чрез нас. Вселената интегрира човечеството. Ние сме много малка част от него“, обяснява уфологът.
„Служим на Вселената като изключителни биорезонансни системи, които или я развиват и хармонизират, или я сриват. На първата категория човешки същества тя се отблагодарява и обратното – наказва другите, които я съсипват. Не една и две цивилизации са унищожени, включително и атлантската. Мохенджо-Даро (древен град на Индската цивилизация, възникнал около 2600 г. пр.н.е.) е бил унищожен с ядрено оръжие. Същото важи и за Содом и Гомор. На много места по планетата учените доказват, че са нанасяни ядрени удари. Излиза, че расите, които са живели преди нас, не са си изпълнявали мисията“, добавя професорът.
Той изтъкна, че траките са оставили изумителни паметници на културата и предизвикателства пред нас. За тях Херодот е казвал, че ако раздробени на много племена, могат да се обединят, щяха да са най-силният народ. Вероятно не е случаен фактът, че на друго място в Европа няма толкова много долмени, колкото у нас. Странно е обаче, че не са защитени като паметници на културата.
 

Коментари