ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

D2 с ново парче

Представиха го в Бургас
D2 пускат нова песен и видео “Егоист”. Парчето е по музика на D2 и текст на Руши Видинлиев и Митко Кърнев. Групата тепърва ще работи с Руши по различни проекти. Режисьор на видеото е Алекс Борназ. В него са включени кадри от любовния концерт, който групата изнесе на 14 февруари в София. Тогава беше и първата премиера на песента “Егоист” пред публика. Специален гост в проекта е Ивайло „Нойзи” Цветков, който този път ще видите в ролята на китарист.

 Успоредно с пускането на песента D2 стартираха нациoнално турне в най-добрите клубове на България. Снощи музикантите се представиха блестящо в култовия клуб Alive Bar в Бургас.
Следващите дати от D2 Egoist Tour 2018 са:
30.03 - Русе - Max Club
31.03 - Плевен - Galaxy Bowling
13.04 - Свищов - Club Splash
14.04 - Варна - Piano Live Club Next
27.04 - Стара Загора - Club Pasha
28.04 - Пловдив - Bee Bop Cafe

D2 са подготвили силен рок сет включващ най-големите хитове на групата, сред които „Ледено момиче”, „Нямаше кой да ни каже”, „100 години”, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“, “Тук и сега”, “Sex, лъжи и музика”, едноименните парчета “6” и “Феникс”, Breakdown, Cherry Tree, както и най-новата песен “Егоист”.
 

Коментари

Вести от региона