Заменят Spirit of Burgas със Space Music Festival 90’s

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Четвъртък, 21 Февруари 2019 Написана от BurgasArt
Spirit of Burgas се възражда, но с ново име - Space Music Festival 90’s. Музикалният ураган ще връхлети това лято Бургас. Шоуто ще е на Пристанище Бургас
Снимка: Флагман.БГ
Spirit of Burgas се завръща, но с ново име - Space Music Festival 90’s. 
Музикалният ураган ще връхлети това лято Бургас. Шоуто ще е на Пристанище Бургас.
Хиляди меломани отново ще се съберат край плажа в Бургас, съобщава Флагман.БГ.
Според оскъдните детайли, които са оповестени в документа, става ясно, че са предвидени 166 хил.лв. за събитието. Наименованието му в момента е “Space Music Festival 90’s”, като то ще бъде с малко по-различна от Спирита концепция, но подобна по дух. 
 
 
„Идеята за провеждането на фестивала е породена от носталгията по най-обичания, чакан и посещаван фестивал „Спирит ъф Бургас“, който се радваше на огромен успех и който записа града ни във Фестивалната карта на Европа и света. Желанието ни е да върнем „духа на Бургас“ с нова идея, различно място, нова концепция и участие на популярни, световноизвестни артисти от 90-те години на няколко специално изградени сцени. Събитието ще се провежда в два поредни дни – 9 и 10 август 2019 г., на територията на Пристанище Бургас“, описват инициативата си от Общината. 
 
 
 
От там допълват, че оформянето на фестивалната зона ще успее да съчетае индустриалния стил на мястото със звученето на популярната музика. Ще има още и зони за отдих, храна и напитки.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rodilsya-russkii-klub-soyuz-33 Название русский клуб Союз 33 связано с полетом первого болгарского космонавта Георгия Иванова, родившегося в Ловече, на космическом корабле Союз...