Певицата Сара с дебютен сингъл, представя го в Бурса (ВИДЕО)

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Петък, 08 Март 2019 Написана от BurgasArt

Певицата Сара, която определя стила си като поп с етно елементи, избра да представи своя дебютен сингъл „Любов или не“ на Осми март в Бурса
Музикалният елит, продуценти, бизнесмени и десетки почитатели ще присъстват на представането на сингъла и видеото към него “Любов или не” на Сара (Sarah) в Бурса. Талантливата певица, която е и автор на текста на песента, ще пее на живо на 8-ми март пред стотици гости в голяма зала в Турция. Музиката и аранжиментът на сингъла са на хитмейкъра Egli Marini. 

Очевидно само дни след завъртането й по радиата и телевизиите в България песента стремглаво се налага като мегахит. На прага на пролетта динамичните ритми дават сериозна заявка за вдигане на градусите настроение и в барове и дискотеки.


Талантливата Сара, която до момента е позната на публиката с изпълненията си на десетки кавъри на световни хитове уточни, че посвещава песента на всички влюбени, а жълтата преса я свърза с футболен национал. По проекта и видеоклипа на парчето е работила няколко месеца. Видеото е заснето от Йордан Петков. Сара влиза в ролята на ангел, като самата тя дава идеята и стъписва меломаните по улиците на нощна София, носейки крила и в известен столичен мол. Възторжените реакции на публиката в момента я вдъхновяват и за следващи авторски песни. Работи по още две парчета. Едното вече е готово и със своите нежни ритми показва Сара в съвсем друга светлина... Предстои заснемането на клипа, вероятно край българското море. Другата песен ще е още по-динамична от дебютната, с участието на известен рапър, чието име все още се пази в тайна.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rodilsya-russkii-klub-soyuz-33 Название русский клуб Союз 33 связано с полетом первого болгарского космонавта Георгия Иванова, родившегося в Ловече, на космическом корабле Союз...