Печат
Категория: Създадена на Събота, 27 Март 2021 Написана от BurgasArt
COVID-19 е репетиция за това дали може да се вкара човечеството в кошарата, коментира проф. Лъчезар Филипов
 
Пандемията от COVID-19 е заради извънземните. Това е генерална репетиция за това дали може да се вкара човечеството под ефекта на страха от смърт в кошара, каза наскоро в предаването „Знаците“ по ВТК проф. Лъчезар Филипов, който е един от ръководителите на Института по космически изследвания към БАН. 
 
 
„По-шокираща ще е не новината, че на Земята има извънземни, а това, че сме управлявани от задкулисно правителство, т.е. от нещо, което зад някакъв параван използва други технологии, възможности и цели“, заяви синът на бившия премиер Гриша Филипов. Той е сред малцината български учени, които признават, че вярват в съществуването на извънземни.
 
 
Професорът сравнява човечеството с мравуняк. Този, който командва, стоял малко встрани и си правел, каквото поиска. 
 
„Преди 4-5 години бяхме в Тулуза на едно съвещание и един италиански журналист каза, че през 2019-та ще има или пандемия, или инвазия на извънземни, за да се види как ще реагира човечеството при такава ситуация. Контактът с извънземните не би бил толкова страшен, ако разкрием, че те са съществували. Страхът на нормалните хора не е толкова голям“, коментира той в „Знаците“. 
 
 
„Страхът е в правителствата, защото тези, които ще разкрият това нещо, трябва да признаят, че или са марионетки, или не могат да се справят с тези явления и губят всякакъв ръководен ефект“, добави ученият. 
 
„Истините вече трудно се крият, тъй като наблюдението на НЛО няма как да се тушира. Може да се каже, че има някакви същества, но те не са от хуманоиден тип. Най-неприятният вариант е да обявят, че съществуват, но са агресивни към нас, т.е. да се наплаши човечеството. В момента сме в такава тренировка с коронавируса“, поясни той.
 
 
Според него, човешката цивилизация е зомбирана и затова хората не виждат извънземните, които са сред нас. „Може да се разминаваме без да си пречим. Всеки лекар, който се занимава с хипноза, може така да ви блокира съзнанието, че вие да не ме виждате. Може извънземните да се обграждат с някакво поле и да не ги виждаме“, добави проф. Лъчезар Филипов, който през 1987 година е получил наградата “Циолковски” на Руската Академия на науките заедно с Карл Сейгън заради приноса си към космическата наука.
 
 
Според него американският президент Джон Кенеди е бил убит, защото се е опитал да разкрие тайната за връзката на управляващите в САЩ с извънземните.

Коментари