Проф. Стамен Стаменов: Светлите сили и Русия ще ни спасят от световната мафия

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Петък, 18 Декември 2015 Написана от BurgasArt

България ще оцелее напук на всички предатели в нашето общество и на продажниците в управлението, казва уфологът

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

 

Странни неща се случват в милата ни родина. В 15-я ден на декември храбрите български патриоти посрещнаха турския премиер Ахмет Давутоглу със запалени факли, за да напомнят на наведените ни велможи, че този човек няма място в страната ни, защото в момента Турция води агресивна политика.

 Турският министър-председател обаче изтъкна, че не Анкара, а Москва пораждала напрежение в региона, защото нарушавала въздушното пространство. За всички е ясно, че руският самолет бе свален на сирийска територия. Той не е представлявал опасност за никого, защото се е прибирал от мисия, т.е. нямал е оръжие на борда. Кой е агресорът тогава!? И Давутоглу, и Бойко Борисов може и да не искат война с Велика Русия, но е очевидно, че свалянето на руски бомбардировач е добре планиран акт. Поръчителите естествено не са нито в София, нито в Анкара. Те са във Вашингтон. Третата световна война, за която е говорила и Ванга, сякаш е неизбежна, а България е член на НАТО. Не е ясно защо – за да ни пази от Русия ли, но очевидно сме отново на грешната страна. Заради продажните ни политици, които ликвидираха военно-промишления комплекс и разбиха българската армия, родината ни е в опасност. Кой ще защити свещената българска земя? На тези въпроси отговор дадоха известни уфолози като проф. Стамен Стаменов и Ценко Симеонов, полк. Николай Марков. По време на националната конференция „Земята на България свещена и божествена“, която се проведе в Бургас още в края на ноември и продължи повече от 12 часа, те призоваха хората да вярват в българския ген, да не забравят корените си и да се гордеят, че са българи. 

На 19 март 2016 г. Бургас ще е домакин на нова среща с феномени и учени

 „Живеем в драматични времена и те подлагат всеки човек на изпитание. Ако нямаме духовната сила в нас, може и да не издържим. Основната цел да дойдем в Бургас бе, че бургазлии са изключително будни хора“, сподели Стаменов след конференцията. 

Според полк. Николай Марков, българите са изключително етични, издръжливи, а българският дух е този, който ще вдигне нацията ни на крака. Той напомни, че преди да дойде хан Аспарух тук през 681 г., българите са оставяли зад себе си крепости и държавност. Те са били изключителни строители и воини. За свещената и Божествена българска земя дедите ни са пролели много кръв. България ще бъде напук на всички предатели в нашето общество и на продажниците в управлението, подчерта проф. Стаменов.

Според доц. д-р Емил Минев, обаче, 

Третата световна война е планирана

 Събитията се дирижират от лидери в световен аспект. Световната конспирация е факт. Иначе нямаше да видим толкова много екзалтирани мюсюлмани и джихадисти, готови да убиват в сърцето на Германия. Някой иска да ни сбие, изтъкна неотдавна ученият в „Дневниците на Уфолога“ по СКАТ. Знаем кой е този някой и целите му са известни, защото Америка е фалирала държава. Трябва й световна война, която обаче да не се води на нейна територия, уточни водещият Стамен Стаменов. Според него обаче, елитът и глобалната мафия няма да успеят да реализират плана си за нов световен ред. 

„Ясно е, че те искат да ни унищожат. Тези, които стоят най-високо в тази мръсотия, всъщност са от извънземен ранг. Те са онези сатанински фактори, които са съсипвали човечеството от много време насам. Имало и потопи, и ядрени войни. Какво ли не се е случило на горката ни планета“, добавя уфологът.

Според него, светлите сили във Вселената ни са на страната на Путин, а рептилите – със САЩ и Запада. Затова Русия сега е последната крепост и тя трябва да удържи удара на тъмните сили, за да не се осъществи нов световен ред. 

Лекторите съобщиха на конференцията в Бургас, че 

Путин имал за съветник много висок рус мъж. Почти всеки ден той се появявал от нищото

 в черен джип и минавал през задния вход на Кремъл. Великанът бил висок над 2,5 метра. Той бил представител на галактическата федерация. Той давал напътствия на Путин в сложната международна обстановка и му казвал какво да прави, за да се справи с провокациите на страните от НАТО. 

„Архангел Михаил ни помогна по време на Руско-турската освободителна война. И този път помощта ще ни дойде отвън, но с благословията на космическите сили. Без тях нищо няма да стане. Вярвам, че всичко, което предсказа леля Ванга, ще стане, защото тези, които искат да ни унищожат, са си направили погрешно сметката“, подчерта Стамен Стаменов.

Българската пророчица предсказа и трагедията на 11 септември в САЩ, и потъването на „Курск“, и цунамито в Индонезия. Ванга е казала, че 

през 2016 г. Европа ще бъде нападната от мюсюлманите, а през 2043 г. Рим ще стане столица на новия Халифат

 Ще се сбъдне ли това пророчество? Руското издание esoreiter.ru пък припомня, че пророчицата от Петрич не е познала за началото на Третата световна война от 2010-а. Ванга е наричала „Ислямска държава“ раков тумор. Най-известната българската ясновидка е предсказала и това, че през 2028 г. първият човек ще стъпи на Марс, а краят на цивилизацията ни щял да бъде през 5079 г.

След свалянето на руския самолет се заговори в Русия и за гръцкия монах свети Паисий Святогорец, който е предсказал нова руско-турска война и разделяне на Турция на три части. Преди няколко месеца той бе канонизиран за светец от Светия синод на гръцката Православна църква. В 90-те години на миналия век 

Паисий Святогорец пророкувал, че турците ще избягат от Константинопол след нова руско-турска война

 Според него, армията на турците ще бъде разбита, голяма част от войниците им ще бъдат избити, а останалите ще бягат в други страни, за да се спасяват. Тази нация е създадена без благословията на Господ, казал монахът, цитиран от esoreiter.ru.

Малка част от турците ще се спасят, но ще приемат християнската вяра, а територията на съвременна Турция ще се раздели на три части. Константинопол ще стане отново гръцки, а катедралата „Света София“ ще бъде върната на православния свят, прогнозирал Паисий, който гърците сравняват с великия Нострадамус.

Монахът-аскет починал на 12 юли 1994 г., тялото му е погребано в гробището на манастира „Свети Йоан Богослов“, а в началото на тази година е канонизиран за светец.Българите са представители на велика раса, силата е в гена ни

Силата на българина е в неговия ген. Ние сме представители на една велика раса. Това твърди полк. Николай Марков. Затова е важно да събудим силата на българския ген в нас. Той е един от най-древните и от най-устойчивите, твърди полковникът.

Парапсихологът – уфолог Ценко Симеонов пък нарича звездици хората, които се стремят да издигнат себе си в духовното ниво, защото те се опитват да разпръснат мрака. „Обединявайки се, нашата сила е в познанието, а то прави хората смели и знаещи, виждащи за целта, която искат да постигнат. Нашият дух е несломим. Всички бъдещи конференции ще продължават да увеличават светлината в душата на българина и ние, обединени, един ден, който наближава, ще се изправим и ще премахнем всичко тъмно в нашите сърца, души и умове, в нашата държава. Трябва да продължим да живеем, спасявайки живота на тази планета, радвайки се на всичко и опазвайки го“, добавя Симеонов. 

Според него всеки, който се докосне до фините Божествени енергии, до информационните полета, повишават вибрацията. 

На конференцията за силата на духа и за свещената българска земя в Бургас бе показан филм, от който стана ясно, че ключът към това да привлечеш нещо, което желаеш в живота си, е да постигнеш вибрационна хармония с него. Най-лесният начин за това е да си представиш, че го имаш, да се вживееш, сякаш то вече е част от твоето преживяване и да влееш мислите си в удоволствието от него ...  Така ще излъчваш вибрации и ще започнеш да привличаш хора, обстоятелства и предмети с подобна вибрация. Ти привличаш към себе си есенцията на онова, което преобладава в мислите ти. Ако нещата, които не искаш, преобладават в мислите ти, житейското ти преживяване отразява тях. Ако мислиш за липсата на онова, което желаеш, то емоциите ти ще са песимизъм, притеснение, обезсърчаване... Ако нещата, които искаш, преобладават в мислите ти, житейското ти преживяване ги отразява. Когато мислите ти вибрационно съвпадат с твоето желание, се чувстваш добре – гамата на емоциите ти се състои от задоволство, очакване, радост.

Коментари