Вечер с Галя Ичеренска в бургаския бар “Таргет”

Печат
Категория: Новини Създадена на Сряда, 30 Октомври 2019 Написана от BurgasArt

След мега концерта по повод 30 години на сцена на любимата на всички Галя Ичеренска, на който преди три години бургазлии се насладиха, изпълнителка отново ще изгрее на Бургаска сцена на 4 декември. Всеки, който иска лично да се види с нея, да послуша хубава музика може да си резервира място в Бар “Таргет” - гр. Бургас от 20:00 ч. Този път представянето ѝ е под надслов - ,,Вечер с Галя Ичеренска”.

Прочети още...

Драматични страсти в „Тоска“ на бургаска сцена

Печат
Категория: Новини Създадена на Сряда, 30 Октомври 2019 Написана от BurgasArt

Една от най-популярните опери на Джакомо Пучини – „Тоска“ ще изпълни сцената на Бургаската опера утре вечер /31-ви октомври/ с красива музика, драматични страсти, превърнали трагичния сюжет в емблематичен – с антагонистичните проявления на любовта, със силата на чистите чувства, противостоящи на коварството и подмолните планове. 

В ролята на красивата, горда и отстояваща силата на чувствата си Флория Тоска бургаската публика ще има удоволствието да види сопраното Нона Кръстникова, която наскоро бе в коренно различно амплоа – като своенравната палавница Бианка в мюзикъла „Целуни ме, Кейт!“ от Коул Портър.

Прочети още...

Чудотворна икона в Бургас, отслужват Акатист за здраве, спасение и изцеление

Печат
Категория: Новини Създадена на Сряда, 16 Октомври 2019 Написана от BurgasArt
Чудотворната икона  ” Св. Богородица” Касперовская от украинския град Ананиев ще бъде донесена за поклонение в храм ” Св. св. Кирил и Методий” в Бургас на 17 октомври, съобщиха от Сливенска митрополия.

Прочети още...

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
programma-festivalya-oseennii-rezonans 1. Начало выступления участников 04.10.18г. в 19-00 часов в к-се "МАЯМИ". 2. Начало выступления участников 05.10.18г. в 18-00 часов в...