Уфологът Ценко Симеонов: Извънземните ще ни спасят, друга планета ще ни приюти

Печат
Категория: Новини Създадена на Неделя, 22 Октомври 2017 Написана от BurgasArt

Духовните същества ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, добавя електроинженерът, който откри череп на извънземно

Планета, която е копие на Земята, ще приюти човечеството. До нея ще стигнем с помощта на извънземните от Космическата галактическа конфедерация. Те ще помогнат на 91% от земните жители да се преселят до новата обетована земя. Останалите ще останат тук. Това са духовните същества, които имат мисията да възстановят изцяло енергетиката на нашата планета. Това каза пред репортер на „Компас“ уфологът Ценко Симеонов.

Той е един от малкото просветени личности, на които извънземни са показали техния космически кораб-майка.
„Поне три пъти е по-голям от Земята и там видях същества, различни по вид и раси. Те ме извикаха, за да ми покажат състоянието на планетата ни и там разбрах какво ще е бъдещето ни“, разказва уфологът.

 Новата планета му е била показана като на филм

„Тези, които не са се справили до момента с мисията си, ще ги качат на корабите и ще ги изселят на другата планета. Те ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там“, каза наскоро в интервю за Флагман.БГ електроинженерът, който се прочу, след като откри череп на извънземно в Асеновград.
„Както се е случило с другите цивилизации, които не са се справили, така ще бъде пречистена и нашата. Нищо ново не се случва“, добавя той.
Според него, планетата ни много пъти е спасявана от нашите космически братя. „Казали са ми, че могат

 в рамките на пет минути да елиминират всяка жива форма на тази планета

Ако искат това, досега да са го направили“, разказва уфологът.
„Челябинският метеорит бе видян в момента, в който навлезе в атмосферата и никоя държава не можеше да направи нищо. Летателен апарат обаче мина през него, разби го и паднаха парчета. Така бе спасен Челябинск. Иначе нямаше да го има градът, защото щеше метеоритът да направи дупка с диаметър 4 км, а взривната вълна щеше да е с дължина още 16 километра“, обяснява Симеонов.
„Много пъти, когато сме били на прага на термоядрена война, над съветските и над американските бази, от които се изстрелват ракетите, са се появявали летателни апарати и всичко е блокирало. Изключвали са апаратурата и така не е могло да се пристъпи към унищожаване на планетата“, разказва уфологът.
На въпроса дали са добронамерени извънземните, с които контактува, той отговаря, че те може да се разделят на добри и лоши.
„Едните са от Космическата галактическата конфедерация. Те имат огромен кораб, който е четири пъти по-голям от Земята. Там живеят много цивилизации. Стремежът им е да подпомогнат развитието и усъвършенстването на цивилизации в начален стадий, каквато е нашата. Спасяването на Земята е на първо място, а на второ е подпомагането на индивиди, които могат да осъществят тази симбиоза между планета, цивилизация, човешки индивид, Космос, вселена и контакт с други цивилизации“, обяснява електроинженерът.
„Лошите пък са тези, които искат да завладеят човешката цивилизация. Те

правят хибриди,

които да бъдат използвани от тях. Говоря и за рептилите. И тях съм ги виждал. Играта е на живот и смърт. Тя ще приключи, когато започне селекцията. Тогава ще се появи светлина около цялата планета и няма да има значение дали е ден или нощ. Ще се освети цялата Земя, но това няма да е като от лампа, а ще е енергийна и това ще е началото на прехода.“, уточнява Симеонов.
„Тези 7 млрд. човешки същества, които живеят на Земята, отделят отрицателна енергия, а тя вече не е като облаци в небето. Превръща се в дишащо аморфно същество, което иска да живее. Всичко, което става, се поглъща от него“, добавя той.
„За да преминем към по-висока вибрация, тази отрицателна енергия на човешките същества трябва да бъде трансформирана, но не можем да го направим и това разрушава Земята. Затова или някой трябва да се намеси и да трансформира отрицателната енергия, като в същото време променя вибрациите на хората, или да ги селектира, т.е. добрите ще стават по-добри и ще биват отделени. Лошите пък ще са все по-лоши и също биват отделени“, обяснява уфологът.
„Ще има селекция на хората, но не спрямо това кой колко е умен, какви имоти има, колко е богат, дали е на власт и т.н. Тя ще е на душите. Извисените ще останат тук, за да възстановят енергетиката на земята, а другите ще си отидат, за да продължат своята еволюция в един далечен свят“, добавя той.
„В Библията е написано, че след Второто пришествие ще останат 144 000. Тогава не са предполагали, че ще станем 7 млрд. души. Сега вероятно около 300 млн. души, които са духовни същества, ще останат. Всеки има право на избор дали да се усъвършенства или не. Това, че за огромна част от населението на тази планета яденето, пиенето, сексът и парите са първичният сигнал, който следват, не означава, че трябва да се убие планетата. Ще се направи селекция и ще се изселят от нея тези, които не са полезни“, обяснява феноменът.
Според него, 

на хората, които ще останат на Земята, ще им се отключи телепатията, ще владеят телекинеза,

ще имат общо съзнание, което няма да позволи нищо негативно да има.
Когато всички имат телепатия, няма как да има лоши човешки същества, добавя той.
Симеонов описа представителите на Космическата галактическа конфедерация, с които контактува, като много по-духовно извисени и напреднали в своето интелектуално и техническо развитие от нас.
Те са от светлата страна и следят за правилното развитие на цивилизации като нашата. Нямат обаче право за пряко вмешателство, освен ако не става въпрос за сигурността на планетата. Опитват се да ни опазят от нас самите, както и планетата, добавя изследователят на паранормалното.
Неотдавна той направи разкрития за неидентифицирани летящи обекти над Бургас. Снимал ги е лично над Мостика.

С някои от извънземните е влизал в контакт

„Това е постоянен процес. Аз съм имал много телепатични контакти. Всичко започна през 1989 година с автоматичното писане и рисуване. Разговорите бяха телепатични. Тогава моето съзнание – тяло трябваше да се подготви за преки контакти, да се предава информация, за да може да се помогне на човечеството“, разказва уфологът.
Според него е безсмислено хората да се страхуват от война с извънземните.
„Ако искат да убиват човешките същества, е достатъчно да пуснат телепатичен сигнал и всички ще се съберат на едно място, ще бъдат като зомбирани и могат да ги дематериализират за части от секундата. На никого не му е нужно да разрушава и да създава ад под небето. Те не искат да губят планетата. Галактическата конфедерация няма да позволи да се премахнат хората“, добавя Ценко Симеонов.
Той се е качвал и в 25-метрова летяща чиния. Там разбрал, че извънземните работят с друг вид пространство. Характеристиките на корабите им са различни отвътре, каза още уфологът. 

Еволюцията продължава, някой регулира нашето ДНК

Еволюцията на човечеството продължава. Въпреки регреса ни, нашите създатели продължават да ни помагат. Те регулират нашето ДНК. Това твърди уфологът Ценко Симеонов.
Той е сигурен, че създателите на Адам и Ева са от планетата Нибиру, която според писателя Зекария Сичин, е част от Слънчевата система и на всеки 3600 години се приближава до Земята. На въпроса дали е отминала опасността за сблъсък с мистериозната планета, той отговаря, че тя се приближава към нас.
„Фактът, че се води такава статистика и тя е описана, означава, че се приближава. Анунаките, които са на нея, слизат на Земята, правят каквото решат, а след това се прибират на тяхната планета и след 3600 години ще видят какво е станало. Не мисля обаче, че това трябва да се приема като заплаха за планетата“, добавя уфологът.
„Според древните шумери, на анунаките, които са дошли от небето на територията между Тигър и Ефрат, им е отнело много дълго време да направят Адам – даващия живот и Ева – раждащата живот. Това означава, че в Персийския залив е имало лаборатория, в която са се провеждали генетичните експерименти. Искали са да направят същества, които да работят и да вадят злато за анунаките“, обяснява феноменът.
„В шумерските записи се казва, че те използват златото за предпазване от лъчи. Разпръскват го на фин прах в стратосферата на планетата си и с този изкуствен щит се предпазват. 
В момента се произвежда много злато на Земята, което изчезва“, добавя той.
„Тайните общества са знаели истината. Всичко е скрито. Знанията са били за ограничен кръг хора, които са управлявали земната цивилизация. Още от древността всеки вожд е имал до себе си шаман, вещер, т.е. просветен, който му е свеждал информацията до това как да постъпи, за да има успех. Сталин дори е имал цял институт, който се е занимавал с парапсихология, с паранормални явления, с екстрасенси, с възможността да се работи с радиестезия, с телепатия, с телекинеза и т.н.“, разказва уфологът.
„Има нова шокираща теория на руснаците и тя е базирана на доказателства. Според нея, при експериментите, които са провеждани за създаването на човекоподобно, всичко, което е тръгнало да деградира в ДНК структурата си, е плъзнало по Земята. Животът не е тръгнал от амеба, а точно обратното. Дълги години опитите не са давали резултат и всичко от извънземната ДНК е деградирало, приспособявало се е в тази среда, докато стигне до първична форма на състав на ДНК. Това е изумително“, коментира Ценко Симеонов.
„45000 години съществуваме като човешки същества. а за последните 1000 сме направили прогрес, който е абсурден. Менделеев например казва, че е видял таблицата с химичните елементи в съня си и просто я е нарисувал, а на светите братя Кирил и Методий свише им е дадено да напишат Аз, буки, веди... Няма нито една държава, която да може да си посочи създателите на азбуката, но ние можем“, казва гордо уфологът. 

Коментари