Надежда от Гласът на България: Думите на Михаела Филева за бялата лястовица са красиви

Печат
Категория: Новини Създадена на Понеделник, 15 Април 2019 Написана от BurgasArt

Надежда от Гласът на България Сценичната треска е неизбежна, споделя Надежда от Гласът на България. Тя разказа и защо е избрала Михаела Филева за свой треньор в шоуто
Много съм притеснителна и преди всяко изпълнение сценичната треска е неизбежна. Може би заради подкрепата обаче успявам да преодолявам това, сподели в „Тази сутрин“ по бТВ Надежда от Гласът на България. Тя е един от победителите след първите вокални двубои.
След като водещият Антон Хекимян й припомни думите на Михаела Филева, че е бялата лястовица са българската музика, Надежда Александрова каза, че те много красиви.

На сцената трябва да оставиш мисълта на заден план и да чувстваш това, което пееш, добави тя.
Вокалният двубой между Славица и Надежда в Гласът на България изглеждаше напрегнат. Михаела взе много трудно решение - тя избра Надежда и със сълзи на очи остави Славица да напусне шоуто.
16-годишната певица сподели, че й е малко гадно, защото със Славица са се сближили.
От 4-годишна възраст Надежда учи пиано.


„Не помня дали съм искала. Майка ми ме направляваше. Имаше много моменти, в които исках да се откажа. Не е лесно да свириш, но в един момент, когато добиеш увереност и си на ниво, нещата стават по-лесно“, споделя Надежда от Гласът на България.

Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“

Сега Надежда е учи в езиковата гимназия в Пазарджик немски език. Няма все още планове за бъдещето и на въпроса как си го представя, отговаря с „не знам“. Тя е вече звезда, но е скромна, а според Антон Хекимян е по-мъдра от другите момичета на 16.
Защо Надежда от Гласът на България е избрала Михаела Филева за свой треньор вижте във видеото: 

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
blagotvoritelyonaya-v-stavka-detskih-risunkov ‎Наталья Матвеева‎ Каждый день будет выставлен особый рисунок ,,картина дня,, У нас есть рисунки, настоящие картины, которые украсят дом...