Печат
Категория: Създадена на Неделя, 28 Април 2019 Написана от BurgasArt

Арт ателиета и интригуващи демонстрации включени в програмата на Флора Бургас. Ще я открият днес с концерт на Горещ пясък, ансамбъл Зорница и хор Милка Стоева
35-то издание на Национална изложба на цветя "Флора Бургас" ще бъде открито днес от 11 часа с концерт на група "Горещ пясък", ансамбъл "Зорница" и квартет солисти от хор "Милка Стоева".

В традиционното изложение ще се представят 100 участника от цялата страна - флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти, професионалисти в областта на цветното изкуство, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Флористката Снежана Колева: Нарисувах Свети Никола с цветя, защото ни закриля

Тема на тазгодишното издание е "Цветно". Това е и обединяващото звено, около което ще работят всички участници.


Арт ателиета и цветна анимация за децата, работилница по грънчарство, специално представяне на Асоциацията на флористите с демонстрация по флористика, презентация на цветните растения в България и разкриване на тайните на най-старата българска дантела - това са само част от събитията в програмата на изложението.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ФЛОРА БУРГАС 2019 ТУК: Откриха Флората

„Горещ пясък“ кани фенове на пролетен концерт във Флората

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...