Печат
Категория: Създадена на Неделя, 28 Април 2019 Написана от BurgasArt

Творческият тандем Милен Тотев - Наталья Матвеева ще на 3 май в читалището на Черноморец, а на 5 май - в клуб „Джуниър“

В пет спектакъла, посветени на великия бард Булат Окуджава и Деня на победата, ще участва творческия тандем Милен Тотев - Наталья Матвеева в първите дни на мй.

На 3-ти от 18:30 часа те ще участват в концерта в салона на читалището в Черноморец, посветен на Деня на храбостта и Деня на победата - 6 май. Организатори на празничния спектакъл са кмет града и СОСЗР- Черноморец, а входът е свободен.

Бард пя Марсилезата в Морското казино в памет на жертвите от терора в Париж (ВИДЕО)

На 5 май /неделя/ от 17:30 часа пък българският Окуджава и писателката ще са в кафе клуб „Джуниър“ в Несебър на Творческа среща на тема: „Женски съдби в историята на Освобождението на България от турско робство“. Входът е свободен, обявиха организаторите. В същия клуб творческият дует ще е и на 7 май. 17:30 е началният час на концерта „В навечерието на Деня на победата 9 май“. Тотев ще изпълнява песни от руската военна кинокласика, а входът е свободен.


Бардът и Наталия Матвеева ще представт същия спектакъл и на 8 май в хотел „Орфей Палас“ в Курортен комплекс „Камчия“ от 19:45 часа, а на 10 май ще са отново в Несебър. В Клуб „Джуниър“ от 17:30 часа ще започне „Синият тролейбус - 95 години от рождението на Булат Окуджава“. Тотев ще изпълнява песни на великия бард с акустична китара, а входът е свободен. 

 


Коментари