Естрадни звезди пеят за Петя Дубарова на „Бургас и морето“

Печат
Категория: Новини Създадена на Петък, 26 Юли 2019 Написана от BurgasArt

На сцената ще прозвучат в изпълнение на естрадни звезди най-красивите песни, сътворени по стихове на Петя Дубарова, а водещи на „Бургас и морето“ са трима актьори
Естрадни звезди като Йорданка Христова, Ваня Костова, Роси Кирилова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Кичка Бодурова, Росица Борджиева, дует „Ритон“, Тоника „Домини“ идат за „Бургас и морето“. Те ще участват в рецитал на 3 август в Летния театър на Бургас, посветен на поетесата Петя Дубарова.

Вечните хитове "Нощ над града", "Сбогом, лято", "Радостта като сълза", "Лунапарк", "Доброта", "Настроение" и др., сътворени по нейни стихове, ще бъдат изпълнени от тях.
Конкурсът за популярна песен "Бургас и морето" ще е на 3 август, с начален час 20:30. 12 песни са включени в конкурсната програма.
Тази година за водещи са поканени трима популярни актьори, познати както от малкия екран, така и от театралната сцена. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Моньо Монев, Албена Михова и Красимир Ранков, съобщиха организаторите. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....