Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 10 Май 2021 Написана от BurgasArt
ОЗБГ повежда протестиращите срещу третия пол и гай парада
Атрактивно мирно шествие по главната организират родолюбци. Момчетата от "Организацията за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ обявиха в социалните мрежи, че  протестът им срещу третия пол ще започне в събота от 16 часа. Те канят всички, които не са съгласни в Бургас да има гейпарад, да се включат в шествието, което ще тръгне от площад „Тройката“.
 
„На 15 май на площад „Тройката“ ще въстане общност с провокация под формата на „невинен“ парад на толерантността. В центъра на Бургас хората от трети, четвърти или неясен пол ще заявят за пореден път своите претенции и ще парадират с анормалните си предпочитания. Те удобно наричат „права“. Права, които никой по никакъв начин не им е отнемал. Права, които започват да надвишават в цял свят правата на нормалните хора“, коментираха от ОЗБГ.
 
„Ние от Организацията за закрила на българските граждани винаги сме защитавали християнските ценности и морала, които гарантират на децата ни сигурност в нормално семейство между мъж и жена. Доказвали сме го с позицията си срещу Истанбулската конвенция, с шествията в защита на децата ни и реакцията ни атаките за въвеждането на понятието „трети пол“. Не сме против различните, но сме против натрапването на тази анормалност“, споделиха във Фейсбук организаторите на мирното шествие. 
 
„Парадирането с не естествените за обществото апетити по главните улици на Бургас не бива да заглушава гласа на нормалните бургазлии. От ОЗБГ каним всички, които вярват в морала и стабилното общество да излязат заедно с нас на мирно шествие в защита на християнските ценности. Днес смърфове, тролове и оцветени в цветовете на дъгата крещят срещу нас. На 15 май 2021 ние ще заявим с присъствие, че сме повече от тях“, добавят те. 
 
„Стабилното общество в Бургас е мнозинство. Заедно можем без да го декларираме, без да парадираме. Събитието се подкрепя от "Възраждане", НПО-та, граждани и всеки, който желае, може да се присъедини. Шестивето стартира на 15 май /събота/ в 16:00 часа пред магазин "ТРИА". Стани част от шествието!“, зоват от ОЗБГ. 
 
Във вторник от 17:00 часа в хотел "Бургас" те ще представят на пресконференция своята позиция за предстоящият прайд и защо не трябва да бъде проведен.
 

Коментари