Скандал! Педофили търсят малки момчета за секс, ловци на изроди ги разкриват (ВИДЕО)

Печат
Категория: Новини Създадена на Вторник, 13 Юли 2021 Написана от BurgasArt
А полицията и прокуратурата защо оставят безнаказано оставят извратеняците да говорят за секс с деца? Станислав Цанов е по следите на гадните педофили
 
Скандални разкрития за развратници, които искат от малолетни момчета секс направи водещият на YouTube канала Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ Станислав Цанов. 
 
От интервюто му с ловци на изроди, излъчено в мрежата, става ясно как един от наглите педофили, наречен от тях Жоро Спермогълтача настояват деца да му колекционират семенна течност, а той щял да я изпие и да им подари носените от него прашки. Друг извратеняк пък кани едното от момчетата на гости и това, че е на 13 години за него не е важно. 
 
 
Полицаите приемат сигналите без да направят нищо. Прокурорът разследвал единият от сексманияците, но не за да приложи цялата тежест на закона, а от любопитство. 
 
Ловците на изроди са си направили профили в сайтове за запознанства като Елмаз и ГепиМе и чакат хищниците сами да им пишат и да започнат свалките. 
 
„Пред очите ни расте поколение, каквото България не е виждала. То е с нива на неграмотност, които и статистиката трудно хваща. Компютърни игри, фейсбуци, телеграм групи и стоенето вкъщи създава генерация от добре програмирани зомбита. Така може би щеше да започне този клип, ако съдбата не ме бе срещнала с момчета, които са си избрали специфично хоби. Наричам ги ловците. Мисията им е да показват тинята на обществото и да ги хващат в крачка“, сподели Станислав Цанов в началото на предаването. 
 
Когато държавата липсва, ченгетата ги няма, а тези, които трябва да борят киберпрестъпността спят, група тинейджъри работят. Те създават фалшиви профили в сайтове за запознанства и просто чакат. Ловците не заговарят никого. Хищниците сами се включват и това, че отсреща си имат малолетни, не ги притеснява, а дори ги привлича и бързат да предложат среща на живо, обяснява разследващият журналист. 
 
Ловците на изроди в България са нещо ново и невиждано, но не и за света. 
 
Още през 2004 г. в САЩ по една от националните телевизии NBC тръгва предаването „To catch a predator” (“Да хванеш хищник“). В продължение на години доброволци се представят за малолетни момичета в техните варианти на „Гепиме“. В уречен час в къща, бъкана със скрити камери, актрисата кани своите кандидати след дълги и цветисти снимки и чатове за това какво ще й направят. 
 
Когато хищникът влезе в къщата, готов за действие, клопката щраква и вместо малолетно момиче изродът получава интервю в национален ефир. 
 
 
Руснаците не им цепят басмата. Пичовете от „Стопхам“ лепят стикери на стъклата на автомобилите им и шамарят само при самозащита, а други стигат и по-далече. Например Максим Мартсимкевич - Тесак кара педофилите предварително да си резервират и платят хотелската стая, влиза и това, което прави с тях, може да намерите в тъмната мрежа или някоя Телеграм група, но не мога да ви го покажа. 
 
Ловците на изроди рискуват да попаднат на изрод, който няма скрупули да вкара острие в тялото, разказва Цанов. 
 
„Ловът ни започна миналото лято, когато попаднахме на един американски ловец на педофили. Тогава обаче нямахме никаква организация, но в последствие руският националисти Максим Мартсинкевич, познат като Тесак, беше убит и това ни даде по-сериозен повод да започнем. През февруари месец тръгнахме на лов“, разказва единият от двамата герои от предаването по канала „Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ“.
 
Тогава той беше на 15, а аз на 16, уточнява момчето. 
 
Смелият младеж си пуснал снимката в Елмаза и в ГепиМе. Започнали само двамата да преследват лошите чичковци. После ловците станали седем. 
 
„Аз стоях отстрани и наблюдавах дали педофилът е въоръжен. Ние не пишем на никого. Чакаме те да пишат, за да не излезе, че сме ги провокирали. После има съобщаваме, че си пишат с 13-годишно момче. След това разбираме какво иска извратеният чичка. Обясняваме му, че се притесняваме и започваме да се държим като малко момче“, разказва 16-годишният  ловец на извратеняци. 
 
„Стотици мъже ни заговарят. Около 5-10% от тях се отказват, когато разберат, че сме малолетни, но не заради това, а причината е свързана с тяхната безопасност, за да не влязат в затвора“, добавя приятелят му. 
 
„Имаше един, който докато си писахме, поиска да намеря моя приятелка възрастта, на която съм аз за тройка“, уточнява той.
 
Намесвам се, когато видя, че приятелят ми си връзва обувките, споделя баткото.
 
„Жоро Спермогълтача е първият извратеняк с педофилски наклонности, който ни писа. Той много настояваше 13-годишното момче да колекционира семенна течност в продължение на няколко дни, която той да изпие“, разказва той.
 
„Жоро ми беше обещал по чата да ми даде негови носени прашки в кутийка с подаръци. Илия Лъжеца пък искаше само да си поговорим и да пием кафе“, добавя малолетният ловец.
 
В САЩ появи ли се 40-годишният пред вратата на малолетната, това за янките означава intent – злонамерено намерение. Тогава шоуто спира и влиза законът с цялата си тежест. В някои от случаите педофилите получават по 7 години затвор. А България какво се случва когато 50-годишен се появи след развратен чат с момче, което мисли, че е на 13 и тръгва да го води в тях? Лесно се описва – нищо, обяснява Цанов. 
 
Въпреки сигналите до полицията последствия няма за нито един от героите. 
 
„Давахме показания, но нищо не се случи. Прокурорът, който се зае със случая, продължава разследването, но не защото иска да направи нещо, а от интерес. Не взема случая сериозно, а му е любопитно само“, разказват добрите момчета. 
 
 

Коментари