Печат
Категория: Създадена на Петък, 04 Октомври 2013 Написана от BurgasArt
България въстава на 6 октомври срещу продажбата на земя на чужденци 

Патриоти: Ако сега не защитим Земята, за която дедите ни са умирали, ще се окажем емигранти в собствената си Родина

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

Снимки: Videonews.bg

България не се продава! Земята, която Левски, Ботев и хиляди герои са платили с кръвта си, трябва да остане българска! Ако Народното събрание обаче не приеме спешно закон, който да забрани на чужденците да купуват земеделски и горски имоти, ще се окажем Емигранти в собствената си Родина, тъй като от Нова година богаташите от Истанбул, арабския свят и от Запада придобиват право да притежават земя у нас, предупреждават Добрин Петков и Сърнела Воденичарова. 

Те са създатели на патриотичната група “Долу ръцете от българската земя” във Фейсбук, която първа въстана срещу политическите башибозуци.

Над 5000 патриоти са се подписали до момента под онлайн петиция, с която се настоява създаването на специален закон, забраняващ продажбата на български земи на чужденци. „Нека всички заедно се обединим и защитим това, за което редица поколения българи са проливали кръвта си, и да спрем разпродаването и “подаряването” й на чужденци”, призовават авторите на петицията. Те настояват Народното събрание да приеме Закон за забрана продажбата на българска земя на чужденци, за да не бъдат нашите деца емигранти в собствената си родина.

На първата протестна акция в последната неделя на септември родолюбците развяха знамена пред Министерството на земеделието и издигнаха плакати с надписи “Да спрем продажбата на българска земя. Божието на Бога, българското на българите!”, “Румъния спира закона за Земята от 01.01.2014, а България?”, “Не сме ви давали разрешение да продавате България!”.

“Ние, честните българи, няма да разрешим на турците, които са ни владели 500 години, пак да се върнат”, каза един от протестиращите. 

Отпадането на забраната за придобиване право на собственост върху земеделски и горски земи от чужденци ще влезе в сила след изтичане на преходен период от 7 години, считано от датата на пълноправното членство на България в ЕС – от 2007 г., т. е. от 2014 г.Богати чужди търговци доволно потриват ръце и с нетърпение чакат 1 януари, когато ще могат свободно да търгуват с имоти на българския пазар.

В момента нивите у нас са около 8 пъти по-евтини

  от тези в Западна Европа, Израел, САЩ, Канада. Голяма част от българите заради бедността са си продали наследените от дедите си земеделски имоти на фирми, чийто капитал е турски и след Нова година ще стане ясно кой е истинскят им собственик. 

Патриотите от “Долу ръцете от българската земя” организират национален протест на 6 октомври в 12 часа пред Министерство на Земеделието и Храните. 

“Той е безпартиен. Всеки, който иска да извади дивиденти от тази най-висока българска кауза, ще бъде проклет и народният гняв ще се стовари бързо върху него! Имаме една партия и нейното име е България, нейният единствен симпатизант е българският народ!”, пишат организаторите на протестната акция.

Премахването на забраната за придобиване право на собственост върху земя от чужденци и чуждестранни юридически лица бе една от шестте задължителни промени в Конституцията, които България трябваше да направи във връзка с членството в Европейския съюз и ратифицирането на договора за присъединяване. 

  Страната ни е в ЕС, но кой има полза от това!? 

 Народът, който обедня ужасно, след като родината ни се превърна в тяхна колония!? Дъртите партийни грешници, които козируват на чиновниците от Брюксел!? Младите българи, които бягат да се спасят от мизерията и от безжалостните еничари на държавата!? Остана ни само името България и Земята, която сме наследили от нашите горди деди! Ще позволим ли на поробителите, които пет века безчинстваха над Земята ни с кървав ятаган, да влязат през парадния вход? Като награда за подкрепата на Турция в инициираната от САЩ “Арабска пролет”, Анкара може да получи Южна България. 

“От 1 януари всеки, който иска, ще може да си купи земя в България, и това ще му даде основание да предяви териториални претенции. 

 От 111 000 кв. км ще започне по малко да се откъсват български земи”, предупредиха протестиращите

 “Като част от българския народ ние сме против и ще се борим докрай срещу опитите за продажба на земя от отечеството ни на чужденци! Няма да позволим продажбата на Земята, напоена с кръвта на предците ни!”, пишат родолюбците на страницата си във Фейсбук. 

Със скандалните промени в член 22 на Конституцията, приети във времето, когато имахме цар-премиер, една шайка (анти)българи иска да подари част от родината ни. Ако тя не се скрие вдън земя, ще бъде изметена от българския народ. Не оставки, а затвор за тях искат протестиращите.

“Да се борим, братя българи! Трябва да се обединим, за 

  да запазим нашата България за децата ни!

  Това е нашият дълг”, заяви Добрин Петков. 

В първата протестна акция, която бе в София в последната неделя на септември се събраха хиляди патриоти, за да защитят българската земя, но протестът им бе отразен само от чуждестранни медии, защото националните ни телевизии нямат интерес към събитията, които вълнуват нацията. Това е и причината Добрин Петков да напише отворено писмо.

“Скъпи (за някои) медии, длъжен съм да ви информирам за своята стачна готовност след вашето неблагоразумно медийно затъмнение, което извършихте на 29.09.2013 г., вземайки десетки интервюта от нас – участниците в протеста и тяхното неизлъчване! Наясно съм с това, че вашите кукловоди са се запознали с изискванията ни – отпадане на всякакви възможности за придобиване на собственост от чужди лица на българска земя, което кукловодите ви се надяват да влезе в сила от 01.01.2014 г. С настоящото писмо ви приканвам да покажете заснетите кадри от протеста до трети октомври. При неизпълнение на моето добронамерено на този етап искане, ще последва протест срещу медиите в България, манипулиращи общественото мнение”, пише Добрин Петков в посланието си до българските медии.

“Спомнете си снопа от пръчки на Кан Кубрат – това е нещото, сваляло империи и променяло геополитическата карта хилядолетия назад… Та вие, скъпи ми войни на Слънцето и истината, сте променяли и ще променяте хода на събитията. Това е ваша карма и отговорност… Врагът е на финала на своя 24 годишен план за тотално заличаване на Велика България. Дойде време да извикаме “България е наша и ще остане такава! Долу крадците и лъжците! Стига сме хранили престъпници! Подкрепете ни, че загиваме всички”, апелират патриотите от “Долу ръцете от българската земя”.

За разлика от платените протестиращи, чийто стодневен политически протест пред парламента е напълно изпразнен от съдържание и идеи, родолюбците от “Долу ръцете от българската земя” имат кауза, която може да обедини разединения от политически бесове народ. 

  Патриотите са готови като нашите деди от Априлското въстание да развеят знамето на Райна Княгиня с надписа “Свобода или смърт”

  Героите умираха, за да е Земята ни българска. Ще позволим ли на чужденците от Запада и от Анадола да омърсят пръстта, напоена с кръвта на дедите ни? Земята на Левски и Ботев трябва да си остане наша! Член 22 от Конституцията обаче може да се промени само, ако 2/3 от народните представители подкрепят патриотите от “Долу ръцете от българската земя” или се свика Велико народно събрание, което да приеме промяната. Дъртите партийни грешници, които са виновни за антибългарската поправка в основния закон на републиката, са все още в парламента и е абсурдно да се очаква, че биха си променили решението, което преди седем години оправдаха с евроинтеграцията. Членството в ЕС обаче не е по-важно от България! 

“Атака” вече внесе в деловодството на парламента проекторешение за налагане на мораториум върху придобиване на собственост върху земеделска земя от страна на чужденци и чуждестранни юридически лица. Отлагането на проблема не го решава, но героите ще се обърнат в гроба, ако след Нова година мазните западняци и турски богаташи нахлуят на пазара и осквернят Земята ни с мръсните си пари. Ако това се случи, народът ще измете завинаги от политическата сцена и “червените боклуци”, и “увехналите гербери”, заедно с останалите политически башибозуци, които са виновни за настоящия икономически, политически, социален и духовен крах на нацията ни.

 

Коментари