Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 24 Октомври 2013 Написана от BurgasArt

Скъпи сънародници,

Абе, какви още калпазанлъци трябва да направя, за да се добера до сърцата ви, че да ме чуете? Има толкова много за казване, а ми предоставят (б.а. от БНТ) само 5 режисирани минути, и то по телефона! 

Бих искал като говоря сега да ви гледам в очите.

Но, каквото - такова.

Ще прескоча научните обяснения около нестандартната ми форма на протест. На Запад такива са почти ежедневие. Просто това е един от начините за привличане на общественото внимание и в случая добра реклама за страната ми.

И моя случай е такъв. А мотивът и целта на обявата в EBAY беше да ме чуете, за да ви кажа нещо важно, от което може да зависи животът ви:

Въпреки пречките и компроматите, произтичащи от властта в България българите зад граница стоически се обедияваме. Доколкото е по силите ни, работим като цяло за подпомагане промяната в страната ни, която все още е възможна. Повечето от нас без много мислене биха се прибрали веднага, но не и при тези условия на живот по разбираеми причини.

Но преди това трябва да съумеем да създадем връзка с вас, защото без ВАС ПРОМЯНА в България НЯМА ДА ИМА. Разберете го! Оттук може само да помагаме, но нещата се случват в България.

Не знам с какво ви заливат и успиват медиите, защото отдавна не гледам телевизия, не слушам радио, не чета вестници, за да си запазя ума чист, но в момента изпитвам огромно желание само за 10 минути да ви е възможно да погледнете през моите очи и да видите как аз виждам България!

И точно това, което виждам за бъдещето на страната ми ме запали преди година да се включа активно и да се самообучавам.

Родната система не може да ме научи на патриотизъм, не е в състояние да ми вложи в сърцето възрожденски дух. Тя е МЪРТВА. От има - няма 70 години. Уби я правителство, което е дошло с кървав преврат на власт включая и неговите правоприемници до момента.

Насилници не са в състояние да създадат силна и правова държава!

Родината ми се нуждае от чисто НОВ вид управление, неопитван досега. България ТРЯБВА да бъде уважавана държава от съвсем нов тип. За тази цел системата трябва да се промени изоснови! Сами се сетете за начините. Във всеки случай не с насилие, но нито и с безрезултатни неделни разходки около празни сгради с тъмни прозорци, по различни маршрути, РАЗЕДИНЕНИ. Подходете творчески, и най- вече ОБЕДИНИТЕЛНО, защото целият свят ни се подиграва! А светът, бъдете уверени, ни наблюдава и подкрепя! Трябва да бъдем по едно и също време, на едно и също място, сливайки ВСИЧКИ ПРОТЕСТНИ КАУЗИ В ЕДНА - ТОТАЛНА СМЯНА НА СИСТЕМАТА!

Предполагам всички усещате последствията от „работата” на правителството върху  себе си, нали? Именно така и правителството трябва да УСЕЩА последствията от нашите действия! Тогава ще дойдат и истинските резултати. 

България винаги е имала нужда само от едно - ОТ ОБЕДИНЕН НАРОД! Всичко останало си го имаме! Липсва ни само ГРИЖАТА един за друг.

ВИЕ сте по право и наследство държавните управници, а аз съм готов да ви покажа КАК това може да стане реалност. Има и други, които знаят. Аз не съм сам. И ВИЕ НЕ СТЕ! Но стиска ли ви да опитате? Имате ли куража? Аз да. Кой би застанал до мен? Нужни са само много вяра, малко въпроси, последователни действия и неголям отрязък от време през работно време. След като школуваните политици не могат (разбирай не искат) да осъществят промяна време е ние, политически неграмотните, да я сторим.

Аз съм като повечето от ва с- антипартиен. Не съм обучаван за управленец в ничии школи - следвам само сърцето си и се самообучавам. Съм най-обикновен мъж, син на родителите си, брат на сестра си, съпруг на любящата си жена, баща на 4-те си деца, дядо на внука си ... и мечтая да се прибера в страната си!

Писнало ми е да обикалям из интернет и да поствам колажи със снимки на Родината ми. Искам да съм част и от живота в нея. Но това в момента в страната ми не е живот, а агония на една умираща нация.

Знаете ли, бъдещето винаги е било несигурно - няма какво да се лъжем - и на Запад е така. Но едно е сигурно - няма да има промяна към по-добро, ако НЕ ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ! ВИЕ СТЕ единственият истински ФАКТОР! Сложете си тези думи в сърцата и им ПОВЯРВАЙТЕ! Ще видите чудеса!

ВСИЧКИ досегашни модели на управление са схеми за източване на богатствата ни, не само материални, но и духовни. Много скоро предстои да го разберете и със стомасите си, ако успеят да издърпат и последното, което ни е останало в наследство от великите българи- земята под краката ни, тази земя, на която се намират ракиените ни казани, която ражда превъзходните ни по вкус зеленчуци, уникалните ни по съдържание плодове, незаменимите ни млечни продукти, единственото по рода си жито, аромата на въздуха, напоследък вмирисан от офшорното предприятие - основният негов замърсител- Народното събрание, което нито е народно, нито е събрание. Няма да споменавам изобщо за горите, резерватите, подземните богатства и най- ценното измежду тях - живата ни вода.

Хора, ВЗЕМАТ ЛИ НИ ЗЕМЯТА, ВЗИМАТ НИ и ДУШАТА! В момента все още сме нейни собственици по право и по наследство. Но няма да е за дълго, ако стоим безучастни отстрани. Не се оставяйте да ви излъжат с „продължаване на мораториума”. Това само ОТЛАГА проблема, но не го решава! Така само печелят  преднина, за да се продготвят и доизкупят земята ви чрез поставени лица и агенти на безценица, за да може отпосле да я продадат за тлъсти суми.

СПРЕТЕ да им вярвате, че земята не може да се изнася или яде! За Бога, българи, просто спрете да им вярвате за каквото и да било! Направете нещо заради себе си!

Не разбрахте ли толкова години, че партии, облечени във власт, няма да направят нищо за вас?

Не се ли досещате, че винаги е имало начини за излизане от кризата, но никой във властта няма намерение да ги използва?

Докога ще позволявате да ви управляват негодници? ВИЕ трябва да ги управлявате!

Българи, защо трябва да се учим и променяме винаги чрез най-печалния опит? Къде сте изоставили вярата си? Кога се случи това? Върнете се във времето и непременно я намерете! Въоръжете се с нея! Без нея няма да оживеете! Обзалагам се, че сърцата ви отдавна ви говорят. Защо, за Бога, ги игнорирате? Докога ще издържите?

Престоят ми в Ирландия ме научи на много неща. Едно от тях е: Не си победен, когато загубиш. Победен си, когато изгубиш желание да се бориш!

А в целеви и личен план продължавам да си чакам срещата с резидента в присъствието на омбудсмана и национална медия. Освен ей така между другото да изложа една платформа за излизане на България от тази ситуация (Модел 4) искам и да си поговорим като мъже, защото в момента има неща, които зависят от тях. И ако някой може да ми помогне да осъществя това си намерение, от тук предоставеният ми ефир го призовавам да го стори. Защото много скоро вече няма да има никакъв смисъл от каквито и да било срещи. 

Не се ли научим да си помагаме, а не да се кълнем- сме обречени на изчезване!

Аз съм българин в чужбина, но има и по-лошо - предстои ВИЕ да станете чужденци в България!

Не знам за вас, но аз това не искам да го преживявам.

Фейсбук страницата ми е отворена за всички по всяко време..

А ако не бъда чут от президента ще продължавам с калпазанлъците си. Чака ме цял арсенал идеи за реализиране.

Пожелавам ви вяра, кураж и бистър ум! И решавайте твърдо, защото часовника цъка!

Благодаря, на екипа на БНТ за предоставеното време! Благодаря и на вас, че ме изслушахте!

Сърдечни поздрави на всички!

Обичам ви!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...