Печат
Категория: Създадена на Неделя, 11 Януари 2015 Написана от BurgasArt

Росен Герасимов приел да бъде изстрелян с еърбег, но след като полетял и счупил прешлен от гръбначния си стълб, садистите не му дали и един лев

Жесток експеримент стана хит във Фейсбук. Във видео клипа, който породи много коментари в социалната мрежа, се вижда как мъже се възползват от наивен доброволец и му причиняват болка, като го катапултират с еърбег на кола.

Човекът, който полетя на няколко метра височина след чудовищен експеримент, проговори тази сутрин пред камерата на Нова телевизия. Росен Герасимов сподели, че е бил измамен от садисти, които преди седем месеца му обещали 1000 лева и нова ПВЦ дограма, в замяна на това да се гаврят с него. Росен добавя, че повярвал на подстрекателите, защото имал нужда от пари, с които да стегне къщата и да си смени дограмата. Резултатът обаче е счупен прешлен и три месеца на легло, а от обещаните 1000 лева няма и следа.

„Понесох адски болки. Три месеца бях на легло без да мога да стана“, споделя измаменият доброволец.

Сега той е по-добре, но не и финансово. Безработен е и няма никакви доходи.

След гаврата Росен се превивал от болка, а садистите го захвърлили безпомощен пред автомивка.

Единият от „режисьорите“ на въпросното садистичното шоу от два дни не се е появявал на работа, а в дома му няма никой. Жертвата още чака хилядарката и алуминиевата дограма, но къде се крие „шегаджията“ Тихомир никой не знае. Абсурдно е бездействието на полицията и на институциите! Росен доброволно е седнал на гумата, но не защото е искал да „лети“, а защото се е нуждаел от пари. Страхливците, които сега се крият като мишки, обаче са престъпници и заслужават сурово наказание, защото са причинили средна телесна повреда, а законът в този случай предвижда лишаване от свобода до пет години.

Коментари