ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

Мери от „Мери Бойс Бенд“: Най-скъпи са нещата, които не се купуват с пари (ВИДЕО)

Да сме щастливи зависи само от нас, каза бургазлийката, която издаде с групата си новия албум „Щастливи дни“

Най-скъпи са нещата, които не се купуват с пари. Това каза в „Денят започва“ по БНТ Мария Мутафчиева от „Мери Бойс Бенд“. Бандата наскоро издаде новия си албум „Щастливи дни“. Представянето му е в петък от 20 часа в „София Лайв клуб“, каза бургазлийката.
„Всеки ден може да е щастлив, но зависи с каква настройка човек се събужда. Ако се пренастроим и започнем да забелязваме всичко красиво около себе си, ще се чувстваме такива. Няма как някой друг да ни направи щастливи“, заяви певицата.

„В албума има 10 песни, събирани по много интересен начин. Първият сингъл бе пуснат още през 2015-та. Бавно правихме този албум“, споделя тя, цитирана от Флагман.БГ.
След като водещият Иво Никодимов я пита кога един подарък е скъп, Мери отговори, че нещата, които не се купуват с пари, са най-ценни. Обичта в очите на любимия човек, на дъщеря ми, една топла дума от човека, който обичам и уважавам, са скъп подарък, добави тя.
„Хората, които дойдат на концерта ни в петък от 20 часа, ще могат да чуят нови песни, да си вземат албума с автограф и да се заредят с позитивни емоции. На 3 юни ще имаме концерт с Музикалното училище в Пловдив в Амфитеатъра, а на 22-ри – в Летния театър във Варна.
В Бургас имахме концерт наскоро, но пред варненци отдавна не сме пели“, каза още певицата.

Коментари

Вести от региона