Ваксините не помагат, причиняват пандемии

Печат
Категория: Здраве Създадена на Сряда, 02 Март 2016 Написана от BurgasArt

Снимка: TruthAlerts.com

От 1998 съм с множествена склероза след ваксина и сега си връщам с лихвите, като дишам във врата на педиатрите и всички защитници на ваксини, казва създателят на сайта vaksini.eu Иван Иванов, в който публикува преведени от него статии, книги и филми, свързани с опасностите, които крият ваксините. 

Иван се разболява, когато му поставят ваксина в училище. Официално диагнозата МС му е поставена през 2003 г. Той твърди, че всички ваксини са опасни, тъй като съдържат живак, алуминий, формалдехид и други отрови. Няма количество живак, което след това да може се изчисти. Тялото го натрупва по мастната тъкан на мозъка и в целия организъм. 

Живакът убива, 

добавя активистът против ваксините.

Никой никога не споменава, че във ваксините за грип също има живак. Най-често е тиомерсал (който съдържа 50% от отровния течен метал). Изобщо не ме топли, че бил органичен, тъй като само след 5-10 седмици става неорганичен и остава в тялото до смъртта, обяснява Василев.

В сайта му може да намерите и преведена книгата „Изстрел в мрака” на Харис Л. Култър и Барбара Лоу Фишър, която мнозина описват като ужасяваща и скандална, тъй като засяга много въпроси относно ваксините, безпокоящи родителите в днешно време. Само тази книга, ако бъде прочетена от всички родители, е 

в състояние да разклати бизнеса с ваксини

 и даде нови посоки за мислене на родителите.

Според Иван Иванов и лекарите, чиито резултати от изследвания, той цитира, антителата след ваксинация не означават имунитет, а постваксинационните проблеми си остават неразрешими за лекарите и хомеопатията. Без ваксини обаче се разпада светът на много хора. Не забравяйте, че ако след ваксина няма проблем, то вие попадате в графата на болшинството хора. Но веднага след ваксина тялото е заето с решението на хилядите проблеми, обяснява човекът, който се разболя от множествена склероза след поставянето на ваксина. Той съветва настоящите и бъдещи майки да четат преди да е станало късно и да не вярват сляпо на меркантилните душици. 

Аз съм супербезотговорен родител, като съм решил дъщеря ми да няма нито една ваксина и освен това баща й (аз) си 

 има 95% трайно нарушена трудоспособност след ваксина,

 споделя Иван във Фейсбук.

В сайта му са публикувани са цитирани бившите вирусолози на Merck Стивън Кралинг и Джоун Влокоуски, според които колегите им от компанията умишлено фалшифицират резултатите от изпитанията на ваксината си за заушки, като са изфабрикували 95-процентната ефикасност. Защо учените не съобщават, че повечето от разболелите се от дребна шарка и заушки, са онези същите малчугани, които са ваксинирани? Повечето хора приемат, че ваксините действат, защото това е догмата на модерната медицина. Приемането става „факт“ в умовете на медицинските експерти с промити мозъци. 

 Ваксините отслабват имунната система благодарение на живака,

 формалдехида, натриевия глутамат и алуминия, които все още се използват във ваксините днес. Някои са направени така, че да не действат, а други причиняват епидемии на заболяването, което уж трябва да спрат. Подсилени са с живи вируси, за да причиняват пандемии. Когато например епидемия на свински грип заля Великобритания през 2010 година, се оказа че 70 процента от заразените вече са се били ваксинирали срещу вируса.

Дребната шарка и заушка триумфално се завръщат в Съединените щати, но лекарите и журналистите правят все същата важна грешка в разбирането на причината за това. Те обвиняват „родителите, които не ваксинират децата си“ като причина, но действителната причина – както бе разкрито от алармиращи учени, работещи за най-големите производители на ваксини е, че ваксините за дребна шарка (морбили) и заушка са създадени така, че да се провалят от самото начало.

Епидемиите са „маркетингов инструмент“ за създаване на търсене на печеливш продукт, който хората могат да бъдат убедени да закупуват отново и отново година след година, без значение дали той действа или не, твърдят американски лекари.

 

Коментари