Печат
Категория: Създадена на Събота, 20 Февруари 2016 Написана от BurgasArt

Мъжът или жената с венец за безбрачие са като самолет - невидимко, покрит със защитен слой материали, пише в новата си книга „Астрология на съдбата“ дамата, която е известна и като Рейки мастер

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

Сексът в астрологията е свързан с обмяна на енергии. Използвайки физическите тела, ние се свързваме един друг с невидима нишка, като за това влияят планетите Плутон, Марс и Венера, обяснява астрологът Ивелина Пенчева в новата си книга „Астрология на съдбата“. Според дамата, която е известна и като Рейки мастер, с помощта на астрологията някои битки в любовта могат блестящо да бъдат изиграни, а други е по-добре да не започват. Това се определя по хороскопа за съвместимост на партньорите, което се нарича резонанс, обяснява астрологът.

В астрологията любов, брак, дружба, секс са разнопланови понятия. Да дружиш, значи да встъпиш с човек в безкористни, а главно свободни, духовни отношения, пише Пенчева в книгата, която може да се нарече учебник за сърцето, защото в нея всеки може да намери практични съвети за любовта, за партньорството, секса, брака, зачеването и за спасението от венеца на безбрачието или от печата на самотата. „Астрология на съдбата“ излезе от печатницата преди дни и вече се продава в големите книжарници. 

За дружбата отговарят планетите Меркурий и Уран, а за любовта, която вдъхновява - Нептун, Венера и Марс. Бракът, според Ивелина Пенчева, е партньорство, съюз на равни, където хората сключват определен договор и публично го признават. Бракът има в астрологията обществено, юридическо значение и се управлява от планетата на социума Юпитер, добавя астрологът.

Според нея, мъжът или жената с венец за безбрачие са като самолет - невидимко, покрит със защитен слой материали, които го правят невидим за локаторите. Както локаторът не вижда самолета-невидимко, така и сексуалният "локатор" представител на другия пол "не улавя" човека с венец за безбрачие и не го идентифицира като обект на сексуален интерес, пояснява Ивелина Пенчева.

„Много хора не могат да срещнат подходящ партньор и това 

 тегне като някаква прокоба върху живота им

 Искат да изживеят чувството любов, да срещнат своя половинка, да създадат семейство, деца, но все не успяват. Причината за това е венецът за безбрачие. Той е свързан с наложени негативни жизнени програми в наследство на децата от техните родители“, казва жената, орисана от съдбата да помага на хората със своите съвети.

С негативните програми може да се прекрати съществуването на даден род или фамилия. Жените понякога получават венеца за безбрачие и като кармично наказание за грубата намеса в чужд живот с помощта на черна магия, добавя Пенчева. Според нея, всичко, което се прави с цел да бъдем обичани от определен човек, е магия. 

„Венец за безбрачие и печат за самота са сложни кармични проблеми, при които жената не може да се омъжи и да живее с който и да е партньор. Мъжете могат да се появяват в живота й, но не за дълго и да изчезват бързо без основателни причини. Важи и обратното. Причината за това са наложени негативни жизнени програми в наследство на децата от техните родители“, уточнява дамата, която е икономист по образование и астролог по призвание.

В „Астрология на съдбата“, която все още мирише на мастило, тя обяснява и 

защо противоположностите се привличат понякога много силно, но е за кратко, а сродните души – постоянно

 Тайната е в това, че вибрират на една честота, казва Ивелина Пенчева.

„Противоположните темпераменти и различното поведение могат да привлекат двама души, между тях може да се зароди дори силен сексуален интерес, но до там. Всичко ще е само временно. Техните отношения няма да бъдат трайни и ще се разпаднат след като започне да се изпарява интересът им един към друг и се задоволи първоначалното любопитство. Срещайки хора по-различни от нас, те предизвикват интереса ни. Иска ни се да опознаем един нов и по-различен свят от нашия. Какво би се получило обаче, ако ние търсим приключения, обичаме компаниите, имаме нужда от забавления, а партньорът ни предпочита топлия домашен уют, спокойната атмосфера, прекарване на времето си пред телевизора? Какво би се получило, ако вие предпочитате да харчите за вашите удоволствия пари, а човекът до вас предпочита да ги пести? Ако вие обичате да водите разговори, търсите диалози или просто обичате да бърборите, а другият обича повече да мълчи? Мислили ли сте за това? 

Сексуалното привличане не е любовно привличане,

 но много хора ги бъркат едното с другото. На тази основа се сключват и прибързаните бракове“, пише Пенчева в новата си книга.

На въпроса дали любовта все пак не е лудост, след като понякога носи страдание и болка, тя отговаря, че понякога хората бъркат любовта с любовната зависимост, която може да се определи като глад и жажда по любимия. Ако любовта е чиста, може да се забавляваш и да си почиваш с любимия, да пишеш и четеш стихове и песни. За такава любов-вдъхновение отговаря Нептун с малко примес от Венера и Марс, обяснява астрологът. 

Ако любимият ни носи само страдание, това не е любов, а любовна зависимост. Има аналог с наркоманията и затова Ивелина Пенчева я нарича “наркотична любов”. 

„Това чувство може да бъде взаимно или не, но във всеки случай упоява като наркотик, като алкохол, а 

 влюбеният изглежда като наркоман

 или алкохолик. Човек не може без партньора си, също както алкохолика без чашката си. Чувства и изпитва същото, както гладният треперещ за къшей хляб. Но като правило този глад, тази любовна зависимост се увеличава с годините и се превръща в болестно състояние, което не носи нищо друго, освен болка и страдание, които трябва да се лекуват колкото се може по-бързо“, предупреждава авторката на „Астрология на съдбата“.

Книгата е първа част от поредицата „Езотерика“. Идеята ми е книгите да съдържат много информация и интересни знания, които искам да предам на хората, споделя дамата, която дълго време е работила като главен счетоводител в частна фирма. 

Идеята за „Астрология на съдбата“ се родила отдавна, но заради служебните си ангажименти и липсата на свободно време, Пенчева отлагала да излее върху белия лист своите разбирания за връзките между планетите и жизнения ни път. Преди три години обаче се решила на важната стъпка да приключи с кариерата си като икономист и да се отдаде на писането. „Започнах да правя това, което ме влече и ми доставя удоволствие. Вдъхновението винаги ми извира от вътре. Ако не съм вдъхновена в някой период, се считам за болна“, споделя астрологът. 

„Пътят на живота ми е тройка, което като мисия ми дава себераздаване. В хороскопа ми също са заложени качества на учител и посланик на знанието, което искам да споделя с моите читатели“, споделя тя в интервю за „Флагман“. Книгата й не е написана за астролози, а за тези, които обичат астрологията. Тя е лесно достъпна и увлекателна за четене.

„Искрено се надявам, че съм помогнала на доста хора да се ориентират и да открият своя път. Поне така са ме уверявали някои от тях. 

Рейки ми е другата любов

 (в това число влиза не само Изис Сейким, но и Рейки на виолетовия пламък и другите енергии, в които съм посветена). Обучението на учениците го извършвам с много уважение и любов. Не пестя знанията си, обичам да ги споделям, макар, че не всички са готови за тях“, добавя Ивелина Пенчева.

„Човек трябва да се надява и да вярва, че ще дойдат и по-добри дни. А иначе всеки има своите възходи и падения, животът криволичи нагоре и надолу. Добрата защита от ударите на съдбата включва ново мислене и разбиране на законите на живота, целесъобразен живот, правилни действия“, твърди жената, орисана да служи на хората като пътеводител на съдбата. 

Според нея, пътят към щастието е трънлив, но не бива да спираме да вярваме в своите способности и да не спираме своята еволюция като се учим от грешките си.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...