Печат
Категория: Създадена на Вторник, 01 Януари 2019 Написана от BurgasArt

Не е нужно да сте астролог или нумеролог, достатъчно е само да съберете няколко числа и да ги сравните в нумерологичните таблици

Врачки и астролози ни заливат с информация за 2019-та, която ще посрещнем след броени часове. Прогнозите им обаче са за събитията, които предстоят за човечеството, а не за обикновения човек. Всеки сам обаче може да си „види“ бъдещето. 

Достатъчно е само да може да събира числа и да ги сравни със стойностите в нумерологичните таблици. Руското издание 2019god.net публикува статия с подробни разяснения как да разберем какво ни очаква през новата година.
Ясно е, че годината е под вибрация 3 и ще е благоприятна за хората на изкуството, но какъв ще бъде всеки ден, може да разберете като съберете числата от датата. Например за 1 януари 2019 г.: 1 + 1 + 2 + 1 + 9 = 14, 1 + 4 = 5. Същото може да направите за всеки ден от годината и за полученото едноцифрено число да видите с какво се свързва оттук:
1 - сила, жизненост, смелост;
2 - деликатност, грация, партньорство, гъвкавост, женственост;
3 - творчество, бохем, фантазия;
4 - последователност, организация, търпение, стабилност, работа;
5 - любопитство, мобилност, изненади;
6 - спокойствие, хармония, семейно огнище, романтика;
7 - философско мислене, изследване, самоанализ;
8 - мъдрост, материален свят, компромис, доверие;
9 - мащаб, разнообразие, гъвкавост.
За индивидуална прогноза пък е нужно да намерите сбора от числата от датата си на раждане. Например за 28 август 1980 година той е: 2 + 8 + 8 + 1 + 9 + 8 = 36, 3 + 6 = 9.

9
Когато рождената ви дата се редуцира с деветка, това е знак, че през тази година ще сте подложени на изпитания, ще бъдете проверявани и нищо желано няма да бъде постигнато с лекота. По-добре не си правете мащабни планове, а вместо това продължавайте да вървите по пътищата, които вече са проучени. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка и това, което искате да кажете!
Възможни са наранявания, инциденти, катастрофални загуби. Важно е да бъдете внимателни. Желателно е да обърнете гръб на екстремните спортове. Цялата енергия насочете за развитието на кариерата в бъдеще, но не очаквайте да опитате от „плодовете“ от вашите действия през тази година.
Не е време за инвестиции, избягвайте да купувате продукти с висока цена! Полагайте повече грижи за близките си! Много е важно да изберете и как да почивате, да общувате повече с близките си и да се грижите за здравето си.

Какво е важно през 2019 г. за останалите числа, получени от датата на раждане:

1
Година ще е лесна и много успешна, но само ако човекът с вибрация 1 не губи самочувствие и запази присъщото си самообладание. На работното място ви чака промяна, може да започнете да се изкачвате по кариерната стълбица. Ще се радвате на стабилни доходи.
Семейните може да хармонизират своите отношения с половинките си, а тези, които все още търсят любовта, може да намерят подходящия партньор, да свият семейно гнездо и да бъдат щастливи. Предстоят им и романтични срещи, и успешни контакти с бизнеспартньори.
На сполука ще се радват хората, които имат свой бизнес, ако успеят да подтиснат малко амбициите си и обърнат внимание на нуждите на другите. Не го ли направят, ще има конфликти, от които само ще загубят.

2
Годината за хората, чиято вибрация е 2, ще е успешна. Ще се цени находчивостта, общителността и тактичността им. Препоръчително е да не си крият способностите, а да ги развиват, защото талантливите хора ще имат успех през тази година.
Трябва обаче и да се пазят от завистниците. Ще имат много съперници и критици. Не са изключени машинациите от страна на отмъстителни хора.

3
За хората с вибрация 3 ще е най-важно да не пропускат възможностите си през 2019-та. Ще получите финансова награда за усърдието и упоритата работа. Тези, които искат да започнат свой бизнес, ще имат успех благодарение на старанието си.
Да не се захващат със съмнителни дела и с рискови финансови операции! Желателно е да не се хвалят с успехите си, за да избегнат отрицателното въздействие от страна на недоброжелателите!
За хората с вибрация три 2019-та ще е годината на любовта. У дома им ще цари хармония, ще се разбират и без думи с партньора, но само ако поемат ролята на лидери. Оставят ли водещата роля на любимия човек, може да се стигне до раздяла.


4
Работата ще е най-важна през 2019-та за хората с вибрация 4. Инициативите, които поемат, ще доведат до очаквания резултат, но ако разумно използват своя потенциал и работят всеотдайно за постигането на конкретните цели. Ще преодолеят всички проблеми, ако обмислят добре своите действия, ако са изобретателни и не се страхуват да вземат нестандартни решения. Нека слушат съветите на хората с повече опит, да не пренебрегват помощта на приятели и роднини!
Желателно е в края на годината да избягват пътуванията със самолет, защото може да пострадат при инцидент.

5
Любовта към приключенията и авантюризма на хората с вибрация 5 ще са в основата на успехите им през 2019-та. С рационални ходове те ще постигат успехи. Ще се подобри и финансовото им състояние, ако следват мечтите си и обмислят своите действия.
Полезно е да работят в екип. Може би ще пътуват в чужбина. Трябва обаче да избягват големи инвестиции.
Предстоят им много забавления, но с флиртове, няма да се стигне до сериозна връзка.

6
Повечето от хората с вибрация шест ще се радват на финансово благополучие, на успехи. Най-накрая усилията им ще дадат резултат. Успехите им може да се приемат и като награда за това, че са били отговорни и упорити през цялото време.
Добре е да развиват таланта си. Започването на собствен бизнес също ще е успешно.
Хората, чиито доходи са ниски, имат възможност да намерят допълнителни доходи.
Нека не пренебрегват мъдрите съвети! Да внимават с обидите, кавгите може да им объркат живота. Има риск да загубят близостта с хората, които обичат.

7
Задават се дни, изпълнени с динамика за хората с вибрация 7. В следващите 12 месеца, ако те разчитат на интуицията си, ще избегнат ненужните конфликти и ще преодолеят доста пречки по пътя си към успеха.
Желателно е да не се оставят емоциите да вземат връх над разума. Нека да са по-добри с близките си, за да не бъде изпълнена годината им с кавги!
На хората с вибрация 7 ще им е по-лесно през 2019-та да сменят работното си място, професията си или да се преместят в друг град. Нека се настроят да мислят позитивно, да са активни, да искрени и съдбата ще ги възнагради достойно!
Работохолиците да внимават – да пазят здравето си, защото има опасност от сериозни проблеми!

8
Хората с вибрация 8 най-сетне ще се радват на дългоочакваното спокойствие. Ще се смалят сякаш проблемите им на работното място и необходимостта да „стягат колани“ заради безпаричието ще отпадне. Може да си намерят източници на допълни доходи. Ще реализират идеите си и ще постигнат желаните резултати, ако мислят нестандартно.
На растеж в кариерата може да се надяват тези, които не се страхуват да поемат отговорност и търсят нестандартни начини, за да разрешат проблемите. Ако развиват бизнес, може да сменят или разширят дейността си.
На хората с вибрация 8 ще им се удава и изучаването на чужди езици.
Нека обаче да не вземат заеми и да не дават пари назаем, дори на роднини! Желателно е да участват в благотворителни мероприятия, а в отношенията си с противоположния пол да са искрени и да не са меркантилни!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...