Печат
Категория: Създадена на Събота, 06 Юли 2019 Написана от BurgasArt

Близнаците и Дева са галеници на съдбата, защото планетата е управител на двата знака. Влиянието на ретроградния Меркурий ще е дори благоприятно за тях
Новата седмица започва с неприятности.

 Може да се стигне дори до бой заради ретроградния Меркурий и съвпада й с планетата на агресията Марс, както е позната в астрологията. За това предупреди астрологът Светлана Тилкова – Алена, която в петък гостува в предаването на Антон Хекимян „Тази сутрин“.
Меркурий ще е ретрограден от 8 юли до 31 юли, обясни тя.

Алена: През 2019-та и една дума може да разпали война

 

В момента на нейната ретроградност в 2:15 часа на 8 юли има съвпад с Марс и затова още в първите дни на ретроградност ще има юмручни сблъсъци между хората, заяви най-известният български астролог.
“Мерете си приказките, защото сме и в годината на Юпитер с вибрация 3. Наглите и напористи хора ще ударят на камък“, предупреждава тя.

Астролози: Борисов да внимава, креслото му пак ще се разклати!


Според нея, много е важно в този период да внимаваме да не обидим някого, защото последиците може да са катастрофални за отношенията ни.
Заради ретроградния Меркурий е нежелателно в дните до края на месеца да си сменяте работното място. Може да сте си уговорили перфектна заплата, да сте уж много щастливи на новото място, но после да се окаже, че сте измамени за трудовото възнаграждение. Възможно и колектива, в който попадате, да не е този, с който са ви запознали, когато сте отишли на първата си среща с работодателя, добавя Алена.
Феноменът ретрограден Меркурий на някой се отразява неблагоприятно, през този период човек има възможност за размисъл. Сега по-лесно може да си дадем сметка за грешките, които сме допуснали. Не бива обаче да се подписват договори до 2 август, защото има голяма вероятност да допуснете грешка.
Благоприятно е обаче влиянието на този ретрограден Меркурий на Близнаци и на Дева, защото е управител на двата знака.

Меркурий е ретрограден от днес, излез от матрицата и бъди свободен!


„Всички, които имат ретрограден Меркурий в рождествения си хороскоп, са галеници на съдбата. Сякаш подсъзнателно от първия момент, в който са изплакали, са разбрали, че планетата ще ги подкрепя“, заяви Алена.
Тя съветва да не си купуваме самолетни билети, да не инвестираме, а ако все пак се налага да тръгваме на дълъг път, да внимаваме нещо да не се обърка в последния момент и да си изтпуснем превозното средство.
Ретроградният Меркурий обаче не забранява сключването на брак, раждането на деца, годеж и всички приятни емоции, свързани с пътувания, почивки.  

Астро

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...