Астрологът Филип Филипов: COVID-19 си отива през 2022 г., но не заради ваксините

Печат
Категория: Астро Създадена на Събота, 03 Април 2021 Написана от BurgasArt
Ваксините превръщат човека в ГМО, а в Европа тези култури са забранени, коментира астрологът Филип Филипов, който предсказа атентата в Сарафово
 
Пандемията от COVID-19 ще затихне през 2022 г., но не заради ваксините. Това прогнозира астрологът Филип Филипов, който предсказа атентата в Сарафово и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт.  
 
Здравният министър дори каза, че ваксините не помагат за спиране на заразата и призна, че ваксинираните разпространяват вируса, каза известният астролог пред „Евроком“ наскоро. 
 
Има сериозен проблем с ваксините, тъй като те до известна степен променят генетичната структура на човека и го превръщат в ГМО организъм, добави той. 
 
 
„В Европа генно модифицираните култури нямат право на разпространение. Ако искат хората да не са повече от вида хомо сапиенс, а да са ГМО хибриди, да си зададат въпроса дали да използват тези продукти, които не са изследвани и не се знае какви ще са резултатите от това“, коментира Филипов. 
 
Според него ваксините не помагат, а дори вредят за затихването на заразата, защото хората разпространяват вирусите, мислейки че са излекувани чрез ваксинирането. 
 
 
„В Австрия мерките са много по-строги. Там скоро ще въведат влизането в магазини да става само с отрицателен тест за коронавирус. Такива тоталитарни крайности в България не могат да се допуснат. Управляващите знаят, че ако се случи, ще има бунтове и крайно действие на целия народ“, добави той. 
 
 
„Християните знаят, че тази ситуация е прекалено близка с процесите, описани в „Апокалипсиса на Йоан“, където определени маркери по ръката и по челото позволяват или не хората да търгуват, да имат нормален живот, да си купуват храна“, каза още астрологът. 
 

Коментари