Печат
Категория: Създадена на Неделя, 26 Януари 2014 Написана от BurgasArt

Астрологът направи хороскоп на Алтернативата за българско възраждане 

Димитър МИШЕВ-в. "Компас"

До началото на годината на синия дървен Кон остава седмица, но спокойствието на политиците е вече в историята. 2014-та започна с важни събития и едно от тях е “размразяването” на политическия проект, наречен “Алтернатива за Българско Възраждане”, в който някои виждат разцепване на БСП и опит за разчистване на сметки, други говорят за задкулисна сделка между бившия президент Георги Първанов и експремиера Бойко Борисов, а на трети им се привижда буря в чаша вода, докато си мислят за “АБВ”-то. 

Главният редактор на в. “Галерия” Кристина Патрашкова заяви, че разполага със запис от таен разговор между Борисов и Първанов за проекта, а бившият държавен глава обяви, че ще съди вестника й за лъжа. Не сме се срещали с него нито в Банкя, нито по Земята, нито на Луната, каза от своя страна експремиерът.

Скандалите свързани с “АБВ” дори засенчиха темата за имунитета на Волен Сидеров. Това е и причината да се обърнем към астролога Даниела Ангелова с молба да направи хороскоп на Алтернативата за българско възраждане, за да потвърди или отхвърли твърдението на социолозите, че проектът на Първанов и Калфин няма политическо бъдеще.

Телефон за връзка: 0893 988 163

 -Уинстън Чърчил, който е известен с дългата си политическа кариера, казва, че няма вечни приятели, има вечни интереси. Когато те се преплетат, както често се случва у нас, става страшно. Може ли да се предскаже как ще се развие един политически проект, за който има много противоречиви мнения и не е съвсем ясно дали ще служи на Борисов в опита му да се върне на власт или ще помогне на Първанов да си върне лидерския пост в БСП? 

-Прав е Чърчил. Преди около 2 години давах интервю за един вестник, като въпросите бяха свързани предимно с политиците като Първанов, Борисов, Сидеров, Цветанов. Бях забравила за това, но сега си спомням, че на единия от въпросите бях отговорила, че отдръпването на бившия президент от политиката е временно, че ще се върне и ще търси съдружие. За Бойко Борисов бях коментирала, че неговите провали са свързани с жена, а победите му с хората около него. Журналистката ме питаше и за Слави Трифонов, и за хора от бизнеса. Незнам откъде им беше взела рождените данни, но и тогава, и сега ще допълня нещо.

Няма разлика дали ще съставяш хороскоп за политика или за семейство. Разликата е в поисканата информация. Когато пишеш за обществени личности, морално и коректно е, да спазваш личното им пространство. Можеш да се изказваш само за обществените им прояви, без да нарушаваш правото на личността.

-По-трудно е да се намери рождената дата на АБВ, отколкото на Първанов и Борисов, но все пак може да се каже, че проектът “Алтернатива за Българско Възраждане” се появява на бял свят на 11.11.2010 г. в 11:00 часа. Тогава Първанов обявява официално идеята си за ново политическо движение. А “размразяването” бе обявено на 14.01.2014 от 10:30 часа. Може ли да се каже, че политиците и социолозите, които твърдят, че проектът е “буря в чаша вода”, са прави?

-Със сигурност не е това, което им се иска да е. Убедена съм, че създателите на този проект са се съветвали с астролози. Като гледам астрологичната карта с данни: 11.11.2010 /11.00 ч/, мога да кажа, че със сигурност е свързано с пари (финансиране) от голяма организация и с някакви дългове (включително лични, т.е. не само обществени). Възможно е да е замесено и лице, за което изобщо не подозираме. Може да не се окаже буря в чаша вода, защото са големи и връзките, и парите. Тези двамата (б.а. Калфин и Първанов) според мен, не са главните играчи, но единият е много умен, а другият - безкрайно търпелив. И двамата имат опит в дипломацията и преговорите. Не мога да твърдя, че е нещо лошо, защото вероятно ще донесе дивиденти на народа. Мисля, че в последния момент ще се обърне нещо, може да има смяна дори на избрания човек за европарламента. Като цяло, положението на тази формация е наистина нестабилно, защото и тя използва емоциите (настроенията) на хората. Това би могло да изиграе лоша шега на политиците, ако се водят единствено от подобен род социологическа статистика, а тя обикновено е такава. 

Хитро са подходили Първанов и Калфин с “размразяването” на проекта на 14.1.2014, защото Слънцето е в Козирог и нещата изглеждат стабилни и прозрачни. Асцедентът е в Риби и затова се е образувала “буря в чаша вода”, но има няколко ясни неща. Има кармично изчистване на нещо старо, замесени са много пари, но както и да си го представят творците на тази формация, честолюбието им ще стане обществено достояние. Истината ще блесне, та дори и в последния момент. Някой ще се раздели завинаги с илюзията или мечтата си. Т.е. ще има принуда за тях да променят част от намеренията си.

-До изборите за Европарламент, които най-вероятно ще са на 25 май, има още доста време, но интересното е, че тогава Нептун е в VIII дом, а това предвещава неприятности за кандидатите на АБВ…

-По принцип “бавните планети” като Нептун се задържат дълго (б.а. години) в един и същи знак. Сега Нептун е в своя знак Риби и ще остане там до 2017/2018 година. Трудно можеш да се базираш на такива космически тела, защото те уж се движат бавно, но излъчването им е циклично. Т.е. на външен вид може нищо да не се променя, но всъщност на вътрешно ниво тече непрекъсната промяна. Със сигурност създателите на АБВ добре са се подготвили (кога и как) спрямо астрологичните дадености (възможности). Незнам обаче, дали си дават сметка, че всъщност численият израз на датата 11 ноември 2010 е: 11+11+3 = 25, т.е. имаме седмица, Слънцето е в знака Скорпион. Тези две неща са от съществено значение. Числото 7 е с вибрация на Нептун и символизира висшите познания и сетивността (б.а. надличностната чакра на човека) и трудно може да се борави умишлено с него (т.е. манипулира, никога не можеш да си сигурен за резултата, който очакваш). Знакът Скорпион пък е двойнствен, т.е. или показва нисшето (страсти), или висшето (разум) и няма среден вариант, липсва равновесие, няма златна среда. И в такава комбинация с Луна в първи дом (асцедента) имаме още по-голяма несигурност. Тогава емоцията на говорещия среща одобрение или отхвърляне от тези, които го гледат (дори не го слушат). В случая отново се залага на неувереността на хората и емоционалната им природа. Ако следваш дългосрочна линия на цел, то според мен, няма да се уповаваш единствено на емоцията, но ако става дума за краткосрочно действие (като избори, т.е. емоционално решение), то               тогава може и да постигнеш целта. Численият израз на датата 25 май 2014 пък е 7+5+7 =19, т.е. имаме единици, а това означава, че новините може да ни изненадат.

Комбинацията 3.3.6.11, а също и положението на Сатурн в 9-ти дом (във Везни), МС и ИЦ с нулеви градуси на Скорпион и Телец, Плутон в 12-ти дом, Северен възел в 12-ти дом (Стрелец), а Южен в 6-ти (Близнаци) дават една картина на нещо ново. Самите хора ще се преобразят отвътре, защото ще има намеса Свише. В това съм убедена. Числото 11 поражда високо напрежение, но винаги се следва целта. 

-Това означава ли, че най-после ще има истински промени? Може ли да обясните тази комбинация?

-Разбира се, ще ви обясня. 2013 г. беше преломна в кармично отношение, както в глобален планетарен мащаб, така и на лично ниво. Това означава, че всеки човек е преминал през трансформация на съзнанието си и е чистил кармични отношения (връзки). Разделението между хората не беше много видно до скоро, но вече е в пълна сила. Защото, когато няма карма (вземане -даване по принуда), то човек, започва да изгражда отношенията си към другите по нов образец. Същото се случва и в глобален мащаб. Много хора още не съзнават (и затова се страхуват), че не могат да продължат "по старому", че се разпада техния познат свят...  Същото е положението и с политическите групировки. Те не могат да продължават, както например през последните 23 години! Не знам дали лидерите го разбират, но със сигурност знаят, че не могат да разчитат само на емоциите и най-вече на страховете на хората. Затова те все се дънят и народът разбира за техните спекулации и лъжи. Съзнанието като цяло се е повишило и това важи и за политиците (и те са хора като нас. Нулевите градуси в една карта означават, че е време да започнем "на чисто”, т. е. отначало. Когато се възвръща нещо от миналото, то със сигурност идва да покаже повече яснота и разбиране, а оттам и нова реакция, поведение. 10-ти дом на МС е най-висшата точка /т.е. опитността дори и неосъзната още/, а 4-ти дом /ИЦ са нашите корени /семейство, дом, държава. Можем да се върнем назад в Овен (преди Телец), а Овенът дава новост чрез импулсивност /неочакваност/ или да продължим в Телец - стабилно придвижване към целите.  

-Може ли да дадете конкретен пример за това?

-Да. Имам предвид това, което направихме през 90 -те години, т.е. имахме идея и мечта за демокрация, без да сме наясно какво значи това. Сега вече имаме опит чрез провалите, но вярваме като децата (Овен) в същата тази идея и сме готови да я поддържаме вече съзнателно и с усилия. Разбрали сме, че се изисква опит и смелост, и воля, за да постигнеш една цел. Комбинацията 3.3.6 (6.9.6.11) на сформираната група АБВ показва стабилност. Така се и поднася и вероятно възприема от повечето хора. Но 11 е число, чиято вибрация (енергиен носител, енергия) е високочестотна, тя може да се сродява и общува на много нива (вкл. и ниски), т.е. изисква съзнанието ти да се повишава. То те дърпа, подтиква те, понякога и чрез напрежение, защото "иска да си на неговата честота". Ако не можеш да бъдеш, ще отпаднеш. Между другото, до месец май ще се нагледаме на много други неща, които обаче имат връзка с това АБВ. Шокиращите разкрития ще ни се поднасят на “глътки”, за да можем да ги приемем за нормални.

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...