Мира Кунева с прогноза за 2022 г. Ще ни избавят ли Плутон и Нептун от пандемията?

Печат
Категория: Астро Създадена на Вторник, 28 Декември 2021 Написана от BurgasArt
Такъв аспект имаме веднъж на 100 години, възможен е голям обрат с пандемията, каза астрологът Мира Кунева. Вижте прогнозата й за 2020 година!
 
Силно се надявам през лятото на 2022 година да ни съобщят за лекарства, ваксина или възможности. Възможен е тогава заради Нептун и Плутон голям обрат, свързан с пандемията от COVID-19. Такъв аспект имаме веднъж в столетието. Това каза в прогнозата си за 2022 астрологът Мира Кунева. Видеоклипът, в който тя разказва за влиянието на планетите върху здравето, икономиката и върху обществото, тя е публикувала в YoTube канала си Mira Kuneva.
 
Пандемията започва да се управлява от Плутон и от Сатурн, което означава, че въпросът е по-скоро за власт, за контрол, т.е. не е чисто инфекциозен проблем, коментира тя. 
 
След завършване на техническо образование, специализация и аспирантура в областта на приложна математика и механика през 1995 година, Кунева открива астрологията. От 1999 година тя прави хороскопи и съветите й са безценни.
 
Според нея, през 2022-ра не ни очакват революционни промени, но измененията в света, макар и бавни, ще ни водят към нова епоха. Тя ще започне през 2024-та, обяснява астрологът. 
 
Приближаваме се към големите кардинални промени, добавя тя. 
 
„През 2022-ра Уран продължава хода си в Телец. Свикнахме вече с него. Това ще доведе до реформиране на финансовата система в света в рамките на следващите няколко години“, заяви Мира Кунева. 
 
„През 2021 г. имахме на няколко пъти много трудни аспекти на Сатурн и Уран, които винаги обозначават началото на икономическа криза и ние видяхме, че въпреки изкуствените забавяния в крайна сметка през декември се видя, че не може да се избегне галопиращата инфлация“, коментира тя.
 
„През 2022-ра обаче Уран и Сатурн ще са в квадратура, но вече не точна през март-април и след това отново през септември, октомври и ноември. Предполагам, че и в двата периода ще има някакви стресове, свързани с пари, с природни бедствия, икономически кризи или нещо, свързано с пандемията. Аспектите обаче не са точни и няма как да са толкова тежки събитията, свързани с тях“, уверява астрологът. 
 
Според нея, определени браншове в икономиката ще пострадат и не е ясно кога ще се възстановят, но пък ще се развиват други отрасли.
 
Възможни са наводнения през пролетта, когато Юпитер ще е в съвпад с Нептун, прогнозира тя.
 
 
 

Коментари