Печат
Категория: Създадена на Сряда, 31 Декември 2014 Написана от BurgasArt

Сега е последната ни възможност да се обединим, затова и девизът на годината е „Съединението прави силата”

2015-та е годината, в която ще се сринат и последните илюзорни очаквания, ще дойде краят на ролите и хитрините, на фалша, вменения образ и на лицемерието. В следващите 12 месеца  няма да настъпи апокалипсис, но ще се усили критичният праг на поносимост в крайната му фаза. Годината на Сатурн и Плутон е времето, в което маските падат. През 2015-та започва масово разпадане както на социалните, икономически и обществени, така и на личностните характеристики, които в крайна сметка образуват и поддържат общата структура (матрица).

В глобален мащаб са възможни безредици, бунтове, протести, задкулисни манипулации. Може бедните да стават по-бедни, а богатите по-богати. В този смисъл разделението ще придобие върхова форма. Но в същото време се формира моралната свобода и сплотеност на масите (народа). 

Още през януари ще започнат разгорещени спорове на всички нива

Възможни са изненадващи събития на разпадане и възникване на нови организации, поява на нови хора. Бизнесът може да усети своя разцвет за няколко месеца, след това ще има застой и големи промени, прогнозира Даниела Ангелова. През 2015 г. ще са особено силни всички кристали, камъни и подземни ресурси. Научете се да си взаимодействате с тях, съветва астрологът.

В социалната политика ще са налице обрати, неразбория и наместване в нови рамки. През юни ще усетим трусове от всякакъв характер –икономически, атмосферен и обществен, което ще продължи до септември. На лично ниво всеки човек ще бъде ангажиран да участва в процесите, независимо дали го иска или не. Повечето хора ще са направили своя избор и ще са наясно какъв път и начин желаят да следват. Много хора от чужбина също ще вземат участие в промяната, добавя дамата, която води рубриката „Звездни справки“ във в. „Компас“. Според нея туризмът, хуманитарните дейности, благотворителността, застраховането, земеделието, медицината, въздушният и морският транспорт, администрацията, културата и всички професии, свързани с тези сектори, както и всякакъв вид алтернативни дейности, ще могат да се развиват и да постигнат напредък. 

От август пък ще могат да прогресират и успяват само бизнесът и хората, които наистина подобряват живота под някаква форма, полагайки грижи и усърдие за благото на всички. Рязко може да се промени общата картина на обществото, тъй като се налага да покажем с усилия и умения човешката и божествената си природа. През август настъпва обрат и всеки човек ще трябва да се адаптира и променя. Възникването на групи и общества по сходни интереси и ценностна система ще се увеличават и съединяват. Ще възникват нови социални организации, а в настоящите се очаква пълна промяна или тяхното изчезване поради изчерпаност, обяснява астропсихологът.

Годината на Нептун 2014 ни поднесе потоци енергия за изчистване от илюзиите и очакванията, показвайки ни тяхната неоправданост. Затова пък 

в годината на Сатурн и Плутон ще се сринат и последните илюзорни очаквания

 и вменени представи на всеки. 2015-та е година на отговорност и свобода, добавя Даниела Ангелова. 

Плутон е онази сила, която обикновено е скрита, несъзнавана, подсъзнателна и свръхсъзнателна. Тази планета има уникалната способност да запази себе си и в същото време да се слива, да разтваря и руши, да претопява, да манипулира и преобразува. Обикновено е в комбинация, но се проявява и самостоятелно. Сатурн пък е формата, скелето, рамката, обозначението, съдът (като форма). Планетата привлича и оформя съответната рамка и условност, според големина, състав и устойчивост. В комбинация Плутон и Сатурн могат да се оприличат на съдържанието и формата. В този смисъл първата планета може и руши стандартите, законите, порядките и въобще всичко установено под някаква форма. Това може да бъде идейна, въображаема, интелектуална, ментална (мисловна), емоционална и психическа форма или конструкция. Като пазител на кармата Сатурн се явява изпълнител на задълженията, отговорностите и законовите рамки, а също и на човешката форма като скелет и начин на устройство. Смисълът може да го даде Плутон, разрушавайки установените правила и формирани навици, привички, механичните несъзнателни повторения, подражаването без никаква мисъл, действията на масите под въздействие на масовата психоза от икономически и социален характер. И Сатурн, и Плутон са планети с двойно значение и едно приложение –формират характер, обяснява Даниела Ангелова. Според нея, Плутон има мощна енергия, която може да се „внедри” във всичко и да трансформира, сливайки се с наличната енергия, да придобие образ и характер досущ като формата, която обитава, но в същото време модифицира и запазва свойствата. 

Разрушението, което наблюдаваме през последните години е точно олицетворение на Сатурн и Плутон

 Рушат се сгради и ценностна система, начин на живот, установените норми и закони, моралните, икономически и социални правила. Съвсем закономерно в този ред на мисли Сатурн съответства и на нашите страхове, а Плутон на нашите зависимости. Всички страхове изхождат от един единствен инстинкт и това е страхът от смъртта. Дори да си мислите, че и най-дребните ви страхове и притеснения нямат нищо общо с него, грешите. А зависимостите са просто повторения, свикване, навик, което пък формира и измамното чувство за сигурност и защитеност. Манталитетът от своя страна е една изкуствена психологическа форма, която владее всички ни и от която се излиза съзнателно. 

 2015-та няма да е лесна

 и предполага усилие и най-вече усърдие, на което повечето хора се учат. Годината обаче дава и възможности за възобновяване на минали ценности, порядки, закони, както и изграждане на нови основи и градеж на мястото на разрушеното, добавя Ангелова. Нищо не се губи нито в живота, нито в природата. Разпадат се формите, преобразуват се енергиите и той се подновява непрекъснато. Нищо не е само лошо или добро. Този едностранчив и ограничен мироглед е отмиращ и несъвместим с новите планетарни енергии.

 Планетата Сатурн е последната порта към светове, които не познаваме

 Тя е видима за нас, докато Плутон е доста отдалечена от нашата Земя и е извън познатата ни Слънчева система, отвъд нашите граници на познатото, видимото и явното. Планетата Плутон е нашият галактически двойник без образ и форма. Тя е дух и отражение. 

Ако Сатурн е нашата човешка форма, то Плутон е свободното съзнание –ничие притежание и все пак възможност за притежание на мнозина. Свободата има една ясна характеристика – липса на принадлежност. На нея и е присъщо едно качество -  отговорност. Ще зарадвам и разочаровам много хора едновременно. 

 Тези, които чакат Христовото спасение, ще го дочакат,

 а онези, които го отричат, ще бъдат оставени на това, в което вярват. Но Христос няма да слезе от небесата, както сме чели и ни разказват, защото Божият син вече е тук. Христовото съзнание е мощна енергийна вълна, която ще премине през всеки и там, където намери място, ще отседне. Затова бъдете подготвени за тази благословия, изчистете си ума от всичко пошло, сърцата от всяка омраза и завист, телата от всяка животинска плът, съветва Даниела Ангелова. Според нея, световете са различни геометрични и честотни енергийни измерения. Те са близо или далеч, само според вашето собствено честотно излъчване. Човешките тела са съвършено произведение, което крие неподозирани за нас възможности. Не мислете, че нещо не е възможно за вас, защото ограниченията са само в мозъчните вълни, казва астрологът. 

 Плутон прави късо съединение на голям волтаж

 Не се плашете от тези светлинни вълни. Съзнанието ни да е чисто и отворено, препоръчва Ангелова. Според нея, нашите тела имат памет за Божественото, кръвта е заредена с висша виталност, органите пък имат етерно съответствие и галактически двойник. Всичко това е скрито в нас и ние почти не познаваме, нито обръщаме внимание. Външното ни увлича и разсейва в своята лустросаност и мъгла, но през 2014 г. Нептун повдигна тази плътна за нас завеса. 

 Светът на трето измерение няма да се промени, а само нашите светлинни честоти и съзнание,

 които присъстват и в телата ни. Измеренията са в нас, но за да ги видите и почувствате, трябва да се отървете от заслепяващата действителност и нейните страховити, а понякога и чудовищни форми на проявен страх или агресия! Трябва да знаете, че страхът е енергия, а всяка енергия подлежи на мутация и трансформация. Така че, не се упреквайте, нито се отчайвайте в страховете си, а само сменете честотата на приемане. Насочете тази разрушителна енергия, впрегнете я съзнателно в нещо красиво, благородно, сърдечно и топло, съветва астропсихологът. 

Обърнете омразата и ревността в чувство на разбиране и приемане. Вместо да съдите,  пожелайте си да разбирате другите. Вместо да сте самотни, започнете да споделяте, поискайте любов, дерзайте и се надявайте! Борбата не е в противопоставянето и разделението, а в сливането и съединяването, добавя Дани Ангелова. Според нея, третото измерение е свят на противоположности и контрасти, на любов и омраза, на насилие и смирение, но също и възможност да опознаеш, приемеш и двете, като по този начин избираш да се издигнеш или да останеш в тях. Не се захласвайте по формата, а търсете съдържанието, съветва астрологът.

Паралелно на този триизмерен свят съществуват и други светове –по нисши и по-висши. Те са на една ръка разстояние. Толкова са близо, че се намират в самите нас. За да ги достигнете, трябва само да се освободите от плътността натрупана в телата и мислите. Негативните усещания като чувство, песимистичните мисли, критиката, осъждането, негативната комуникация и общуване като клюките и завистта, депресивните и отчайващи, страховитите форми на представа, убеждения и вярвания ще ви държат в плен и ще разрушават телата ви, предупреждава Ангелова. Разрушаване се получава и когато високата Божествена енергия навлезе в нас, някои ще издържат физически, а други не. Това не е истинската трагедия за човека, макар страданието да се преживява съвсем истински. Разделението в света ще се увеличава, но и съединяването на душите ще е в ход. Всеки процес има етапи и крайна фаза, която се явява началното стъпало на друг процес. 

Тъй като Плутон е планетата на крайностите, 

възможни са резки климатични и атмосферни промени, 

появата на видни енергийни завихряния, земни трусове и рязка промяна в световната икономика. Всички структури са засегнати до основи. Единствено Сатурн може да уравновеси това положение, т.е. чрез самосъзнание, самодисциплина, отговорност, морални устои и непреходни трайни ценности и нова парадигма, която да се издигне от пепелта. Всички налични средства и условия са ни дадени на тази планета, няма място за негодувание, песимизъм, отчаяние и безпомощност. Учете се да ползвате всички природни средства за лечение и поддържане на живота и здравето си, съветва Даниела Ангелова.

Новогодишният й хороскоп за всички зодии очаквайте в следващия брой на в. "Компас"

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...