Печат
Категория: Създадена на Петък, 23 Август 2013 Написана от BurgasArt

Алкохолът, цигарите и наркотиците сега действат по-силно от друг път

Луната се движи на празен ход в знак Риби до 10:44 часа и преминава в Овен. Слънцето пък е в Дева от 02:03 часа. Ако сте решили да се захванете с важна работа, е желателно да направите това след 11 часа. В никакъв случай не предприемайте важни дела преди този час, защото има риск трудът ви да отиде на вятъра. 

17-ят лунен ден, който ще продължи до 21:19 часа, е свързан с интуитивното познание, екстаза и преображението, но не бива нито да се потискат инстинктите, нито разкрепостяването да стига до буйство, наглост и пиянство. 

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. Тя съветва днес да не поемаме рискове. Алкохолът, цигарите и наркотиците пък сега действат по-силно от друг път, затова е добре да се откажат или сведат до минимум.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...