Силва Дончева: Залива ни вълна от агресия заради Марс

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Четвъртък, 19 Юли 2018 Написана от BurgasArt

Внимавайте, защото планетата на войната ще е много близо до Земята на 31 юли, а и ще има лунно затъмнение, предупреди тя
Вълна от агресия ще ни залива поне до края на юли, когато ретроградният Меркурий ще е в противостояние на Слънцето, а и ще има Лунно затъмнение. Това каза пред бТВ астрологът Силва Дончева.

В последния ден на юли и Луната е в опозиция на Слънцето, обясни тя. Пазете се и не влизайте в конфликти, предупреди астрологът, цитирана от Флагман.БГ.
„Рано сутринта на 31 юли ще има едно голямо противостояние на ретроградния Марс и Слънцето, което означава, че хората ще бъдат настроени враждебно. И сега се усеща тази вълна на агресия. В този период разумът е на заден план. Първо се стреля, после се мисли“, добави тя.
„В момента има една „пътека“, свързана с два слънчеви затъмнения и едно лунно. Датата 27 юли е много важна. Всички, които са родени на нея или два дни преди нея, трябва много да внимават“, предупреди Дончева.
Тя коментира и въпроса дали звездите са помогнали на футболистите от Франция да станат световни шампиони, като изтъкна, че топката била символ на Слънцето. В астрологията то се изписва като кръг с точка по средата, уточни Дончева.
„Като цяло не може нещо да не е предопределено от звездите, а топката е символ в астрологията на звездите. Французите са се чувствали винаги добре в Русия. Има една особена вибрация и приемане от самата публика“, каза още тя. 

Коментари