Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

Печат
Категория: Новини Създадена на Неделя, 23 Септември 2018 Написана от BurgasArt

Калата влиза в секта под прикритие, Господинов става учител в новия епизод на комедийния сериал
Романтични признания и абсурдни ситуации очакват зрителите в новия двоен епизод на полицейската комедия тази неделя в 20.00 ч. по NOVA. “Полицаите от края на града“ ще са в плен на любовта, която ще се пренесе и в РПУ Запад.
Новият случай, с който се заемат спец полицаите, е повече от специален, защото в него е замесена депутатска дъщеря - жертва на секта. Под прикритие трябва да бъде внедрен човек от екипа и отново Калата е този, който пасва идеално на профила. За да го приемат „да служи на Сатаната“, ще му се наложи да опита халюциногенни гъби, а ефектът ще бъде повече от интересен.

Това обаче не е единственият проблем за Калата. Джиджи неочаквано заминава и го оставя сам, с едно писмо и двама „любовни експерти“ – Крис и Пацо. Той е решен да се бори за сърцето й, но пътят му към нея минава през синовете й. Как ще се справи Калата с нелеката задача – предстои да разберем.
Марги и Господинов имат юбилей – 1 месец откакто са заедно, и тя решава да го изненада с… баница с праз. И докато Господинов се чуди как да скъса с нея без да я нарани, страстна авантюра и едно признание тотално ще променят ситуацията и ще нагорещят положението в РПУ Запад.
Пламенов пък има сериозни главоболия не само в службата, но и у дома. Нели иска да имат второ дете, а заподозряна като дилър на дрога ще се окаже в дома му по покана на съпругата му. И това не е всичко - Криси системно бяга от час, има сериозни пропуски в училище и спешно се нуждае от помощ и частен учител по математика. Кой би могъл да се справи по-добре със задачата от Господинов, който е бил пълен отличник в училище?
Не пропускайте премиерния двоен епизод на “Полицаите от края на града“ – в неделя от 20.00 ч. по NOVA.
Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.
 

Коментари