Алдебаран: Нека сме бдителни, за да не станат Балканите нова Сирия!

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 03 Ноември 2018 Написана от BurgasArt

 Не бива да допускаме полуостровът отново да се превърне в барутен погреб заради интересите на онези, които искат да ни владеят и мачкат, предупреди известният астролог

Нека да бъдем бдителни и не така наивни, за да не допуснем Балканите отново да се превърнат в барутен погреб или в една нова Сирия и то заради интересите на онези, които искат да ни владеят и мачкат. Това предупреди астрологът Николай Радев – Алдебаран в сайта си tayni.net.

Той припомня, че след референдума за името на съседна Македония се води продължителната, явна и тайна, но безкомпромисна война за близката нам страна. „В тази битка бяха и са замесени и България и Гърция, а вероятно и Сърбия и други страни от Западните Балкани. Най-важната намеса, обаче, е на глобално ниво, от свръхсили, и тя касае не само Македония, но и Балканите изобщо, както и това кой да ги владее“, коментира астрологът, който в началото на годината в интервю за в. „Компас“ прогнозира, че икономиката ни скоро ще живне и ще започнат да се връщат българите от чужбина.
„Проевропейските сили в Македония (и на Балканите) загубиха първия рунд. Но предстоят още доста най-ожесточени рундове през идните месеци“, добавя той.
В сайта си известният астролог е публикувал и астрологичната карта на България от 681 година, която във вътрешния кръг е натала, а във външния е последният солар (слънчев възврат), чието влияние се простира от 5.08.2018-та до 5.08.2019 година.
„Тук, обаче, има и нещо по особено. Вместо да е с координатите на българската столица, тази външна соларна карта е на македонската столица Скопие. И това е така, защото отдавна е забелязано, че тази

 карта на България от 681 година „работи“ твърде добре и за днешна Македония

Трябва само да се релокира“, обясни Алдебаран.
„Това е разбираемо предвид обстоятелството, че толкова дълго време сме били една държава и един народ с „македонците“. И че някои „глобални интереси и сили“, подобни на коментираните по-горе, са ги отделили от нас“, добавя астрологът.
„И какво може да бъде забелязано най-напред на картата от външния кръг – на слънчевия възврат (солар)? Нейният Асцендент е попаднал къде? В дом 3 (съседни страни, пътуване, комуникации, разговори, информационни средства, съзнание) на наталната карта (вътрешен кръг), както и в Козирог (България, Македония, Северна Гърция, Южна Сърбия… Балканите). Отгоре на това

 Плутон, който в натала е в дом 8 (тайни) и в Близнаци (информация, съзнание) е „кацнал“ на самия соларен Асцендент

При това – с най-голяма точност“, пише Алдебаран в tayni.net.
„Какво означава това? Че битката ще става все по-ожесточена и безкомпромисна и все по-задкулисна. Чрез тайни и свръхмощни средства (Плутон), за които обикновените хора няма и да подозират и няма да имат представа. Средства, които влияят (ще влияят) най-силно на масовото мислене, съзнание и подсъзнание. И не само. И тъй като Плутон управлява Скорпион – 11 базисен дом (приятели) на България (Козирог–базисен дом 1), то всичко това ще идва от страна (страни) и от сили, които се считат за приятелски от българите“, коментира астрологът.

 Така, че до следващото лято (5 август 2019) твърде вероятно е да бъдат провокирани напрежения и смутове,

както между етносите на Македония, така и между балканските страни и народи, предупреждава той.
„Мечтая за времето, когато

 балканските народи ще се обединят,

за да създадат едно ново, независимо цивилизационно пространство, различно от западноевропейското, различно от руското, различно от всякакво друго. Такова, което да отговаря на тяхното Божие предназначение. Място, където хората да живеят в съдружие, мир и единство с Природата и с природните норми и закони! И където те ще могат да възобновят всичко най-ценно от древността, но по нов, съвременен начин!“, добавя Николай Радев.
Във времена, когато човечеството все повече се отдалечава от Природата, от първичното и от всичко естествено, тази нужда ще става все по-остра и актуална и скоро друг път към бъдещето няма да има, добавя той.
Битката за земите ни, както пише Алдебаран в сайта си, ще става все по-ожесточена и безкомпромисна и все по-задкулисна. В годината на Юпитер политиците трябва да внимават с думите, защото може да разпалят война, която да превърне полуострова в нова Сирия. 

Коментари